Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sømpistoler

Sømpistoler

Sømpistolen er ideel til fastgørelse af bygningsbeslag, gulvlister og meget mere. En sømpistol er betjeningsvenlig og kan betjenes med en hånd og er enkel at benytte og skal monteres på en kompressor. Sømpistolen gør det muligt at udføre flere forskellige opgaver, der kræver fastgørelse af flere materialer. 

Betonsømpistol 

Betonsømpistol er ideel når montage på beton, skal være rigtig nemt. Den sikrer dig hurtig, fleksibel og sikker sømning og er en sømpistol, der er drevet med trykluft og er velegnet til fastgørelse af bygningsbeslag.

Trykluft beslagssømpistol hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af trykluftværktøj til enhver arbejdsopgave. Vi tilbyder trykluftværktøj fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TjepSencoFerax m.fl. Vi tilbyder mange forskellige slags trykluftmaskiner, heriblandt sømpistolerboremaskinerskraldenøglerslagnøgler og mange flere, så var det ikke lige en beslgassømpistol, du var på udkig efter? Så har vi det helt rette udvalg til dig. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige trykluftværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.