Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Tilbehør til Polermaskiner

Tilbehør til polermaskiner

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af tilbehør til polermaskiner. Vi tilbyder tilbehøret fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Festool, Makita m.fl. Var det ikke lige tilbehøret, du var på udkig efter? Så tilbyder vi selvfølgelig også polermaskiner i høj kvalitet. 

Polersvampe 

Polersvampen er ideel til polering af diverse materialer og til fjernelse af lak og maling. Vi tilbyder blandt andet vaflede polersvampe, der er ideel til ekstra fin fjernelse af rester af polermiddel på lakoverfladen og andre polersvampe, der er til grovere poleringer. 

Stålkopbørste

En stålkopbørste bruges til grovere poleringer. Stålkopbørsten er ideel til aflakering, fjernelse af rust og rensning af flader. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige tilbehør til polermaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.