Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Tilbehør til Båndpusere & båndslibere

Slibebånd og pudsebånd

Søger du slibebånd eller pudsebånd? Så er du kommet til det rette sted, for her finder du slibebånd og pudsebånd i alle størrelse til lave priser, hvor alle kan følge med. Hos Dorch & Danola forhandler vi slibebånd og pudsebånd fra mærker som AwukoFestool og Makita. Lige netop disse mærker er udvalgt, da man altid kan være sikker på, at kvaliteten er i topklasse her, og man ved på forhånd, hvad man kan forvente. Vi tilbyder et godt udvalg af de forskellige mærker, og du vil finde slibebånd og pudsebånd til forskellige behov, krav og ønsker. 

Hvordan vælger jeg det rigtige slibebånd eller pudsebånd?

Til at starte med skal du naturligvis have en ide om, hvad du skal bruge produktet til. Skal det bruges til bortslibning af eventuel gammel maling? Skal det bruges til slibning af træ eller metal? Eller stål? Der er derfor en række ting, der skal tages op til overvejelse, men hvis du blot klikker ind på hvert enkelte produkt, så kan du læse mere om dem. Her finder du nemlig en masse informationer omkring mål, typen, mærke, pris og meget andet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige slibepodukter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.