Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Trykluft excentersliber - rystepudser

Trykluft excenterslibere 

Excentersliberen er en alsidig maskine, som kan bruges til både polering, grov-, fin-, og deltaslibning.  Excentersliberen kaldes også for rystepudserens storebror. Maskinens cirkulære bevægelser opnår et fint resultat på både store og mindre overflader også ved polering. Excentersliberen er alternativet til en rystepudser og anbefaldes til store og grove opgaver. 

Trykluft rystepudsere

En rystepudser er en meget alsidig maskine til diverse slibeopgaver. Rystepudseren finpudser træoverflader. Der er en gammel opfindelse og den vibrerer i små cirkulære bevægelser, hvor excentersliberens cirkurlære bevægelser er større, dog er rystepudserens slibesål firkantet, hvilket betyder, at den er velegnet til at slibe i hjørner. Rydstepuseren er ideel til slibning af f.eks. døre, paneler eller bordplader. 

Trykluft slibemaskiner hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af trykluftværktøj til enhver arbejdsopgave. Vi tilbyder trykluftværktøj fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolTjepSencoFerax m.fl. Vi tilbyder mange forskellige slags trykluftmaskiner, heriblandt sømpistolerboremaskinerskraldenøglerslagnøgler og mange flere, så var det ikke lige en trykluft slibemaskine, du var på udkig efter? Så har vi helt sikkert det rette værktøj til dig. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige trykluftværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.