Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Betonslibere

Betongulvslibere i høj kvalitet

Har du et skævt gulv eller skal du have slebet betongulvet efter støbning, så er betonsliberen det ideelle værktøj. Betonsliberen kan både bruges til afkantning, afgratning, afslibning af ujævnheder i beton. Betonsliberen minder meget om den velkendte gulvslibemaskine og er primært til proffesionel brug eller gør-det-selv-folket, der har erfaring med brug af værktøj. 

Betonsliber fra kendte mærker

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg inden for elektriske betonslibere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Festool, Bosch, Metabo, Eibenstock, Makita m.fl. Vi tilbyder betonslibere i allerhøjeste kvalitet og desuden tilbyder vi en masse tilbehør til betonsliberem, så dit behov bliver dækket. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af betonslibere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Skal du i stedet have slebet træ, så kan du tage et kig på vores store udvalg af el-høvle og bjælkehøvle.