Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Tilbehør til Girafslibere

Tilbehør til girafslibere

Girafslibere er perfekte til slibning af loft, vægge og andre store overflader. Girafsliberen minder med sin roterende slibesål, om en excentersliber i stor størrelse. Girafsliberens lange stang og store slibesål, gør den til et effektivt værktøj, når der skal slibes store vægs- og loftsoverflader. Man kan nemt og hurtigt nå langt og slibe store overflader på kort tid. Girafslibere gør hverdagen lettere for både professionelle håndværkere, men er naturligvis også super velegnet for gør-det-selv folket i rigtig mange situationer. Her på siden, finder du bagskiver og slibepapir til dine girafslibere. 

Girafslibere til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af girafslibere i høj kvalitet. Vi tilbyder girafslibere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolFlexMetaboEibenstock m.fl. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af girafslibere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense