Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Vinkelboremaskiner

Effektiv boremaskine ved trang plads

Vinkelboremaskinen giver mulighed for at komme til de steder, hvor en almindelig bore - skruemaskine bliver for stor. Så står du ofte i de situationer, hvor pladsen er for trang, så er en vinkelboremaskine det rette valg for dig. En akku vinkelboremaskine gør det nemmere at anvende netop dit arbejdssted, da den ikke er afhængig af en stikkontakt. 

Udvalget til dit behov 

Hos Dorch & Danola tilbyder vi et stort udvalg af vinkelboremaskiner fra de mest anerkendte brands, heriblandt Bosch, Milwaukee, Makita m.fl. Vi tilbyder dig et stort udvalg til netop dit behov og ønsker. Desuden tilbyder vi også tilbehør til maskinerne. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af akku vinkelboremaskine eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.