Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Kerneboremaskiner

Magnetkerneboremaskiner i flere størrelser til præcisionsboring i stålprofiler

Med en magnetboremaskine også kaldet en kerneboremaskine bliver arbejdet med, at bore præcise huller i allerede monterede stålprofiler, som eksempelvis H-jern og L-jern langt nemmere. Magnetboremaskinen er konstruerede på en måde, der tillader stort præcision i boring. En magnetboremaskine er transportabel og kan naturligvis også anvendes hjemme på værkstedet.

Magnetkerneboremaskiner hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af magnetkerneboremaskiner. Vi tilbyder magnetkerneboremaskiner fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt MetaboFein m.fl. Var det ikke lige en magnetkerneboremaskine, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer maskiner til metal, heriblandt drejebænkebore/fræsemaskiner og meget andet værktøj og tilbehør.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af maskiner til metalbearbejdning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.