Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Filtrer efter
Tilbehør Akku & elværktøj

Tilbehør til akku- og elværktøj

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af tilbehør til din maskine. Vi tilbyder alt fra klinger til din rundsav, boreptroner og meget mere. Vi bestræber os på at tilbyde dig netop det tilbehør, du har behov for. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af de tilbehørsprodukter, vi tilbyder. 

Bajonetsavklinger

Skal du udføre savearbejde i hårde materialer såsom mursten, gasbeton eller sten, så får du brug for de rette klinger til din bajonetsav. Bajonetsaven er et alsidigt skæreværktøj og med den rette savklinge, kan den skære i mange forskellige materialer. 

Borepatroner

En borepatron anvendes i en maskine til opspænding af et værktøj - typisk et bor. Kæberne i borepatoronen går ind og griber om boret, så det herefter kan bore ned i materialet. Typisk spændes patronen fast med en såkaldt dorn, som passer til den givne borepatron, men i dag findes der også et stort udvalg af selvspændende borepatoner. Hos Dorch & Danola findes der også et stort udvalg af andre borepatroner, så du altid har dit behov dækket.

Batterier 

Når man taler akku maskiner indikerer volten styrken på batteriet, dermed vil det sige at jo højere volt, jo mere kraft får man. Amperene fortæller om, hvor lang tid batteriet kan holde strøm, hvilket betyder at jo flere ampere, jo længere driftsstid har dit batteri. Maskinerne der har en større volt, har dermed også en større ydeevne. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af batterier og vi har helt sikkert også et batteri, der passer til netop din maskine. 

Adaptere til din støvsuger

Med en industristøvsuger kan du holde et renligt værksted eller orden på byggepladser og opnå et bedre indeklima. Industristøvsugeren kan opsuge alt det din almindelig husholdningsstøvsuger ikke kan klare. Hos Dorch & Danola tilbyder vi et bredt sortiment af støvsugere og dermed tilhørende adaptere og tilbehør til støvsugerne. Vi tilbyder tilbehøret fra de mest anerkendte mærker, heriblandt Bosch, Makita m.fl.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af tilbehør til el-værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj