Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Tilbehør til Betonslibere

Tilbehør til betonslibere 

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af tilbehør til betonslibere. Vi tilbyder tilbehør til betonslibere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Festool, Bosch, Tajima m.fl. Var det ikke lige tilbehøret, du var på udkig efter? Så tilbyder vi selvfølgelig også et stort udvalg af betonslibere

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Diamantskiver 

Diamentskiver har de skråtstillede trekantsegmenter, der giver en kraftig og hurtig bearbejdelse af overfladen, og sikrer at støvet effektivt suges væk fra overfladen, hvilket forlænger levetiden på skiven. Den er super velegnet til f.eks. meget sandholdige materialer, støbte gulve, frisk beton, klæber på støbt beton, kalksandsten og porebeton.

Stativer

Vi tilbyder stativer til betonsliberen til gulvføring, så du får den rette arbejdshøjde til dine slibeopgaver. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige tilbehør til betonsliberen eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.