Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Magnetboremaskiner

Magnetboremaskiner i flere størrelser til præcisionsboring i stålprofiler

Med en magnetboremaskine også kaldet en kerneboremaskine bliver arbejdet med, at bore præcise huller i allerede monterede stålprofiler, som eksempelvis H-jern og L-jern langt nemmere. Magnetboremaskinen er konstruerede på en måde, der tillader stort præcision i boring. En magnetboremaskine er transportabel og kan naturligvis også anvendes hjemme på værkstedet.

Lær mere om vores forskellige magnetboremaskiner fysiske og tekniske data i produktbeskrivelserne.

Magnetboremaskiner til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af magnetboremaskiner til netop dit behov. Vi tilbyder magnetboremaskiner fra nogle af de mest anerkendte brands, Fein og Metabo. Var det ikke lige en magnetboremaskine, du ledte efter? Så tilbyder vi også et stort udvalg bore-fræsemaskiner til metal.

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af magnetboremaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.