Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til Stiksave

Stiksavklinger til skæring i bløde materialer

Stiksavklinger er ideel til at save præcise skæringer, skarpe kurver, svungne linjer eller bare lynhurtigt forkorte et bræt eller noget lignende. Stiksaven er lille af størrelse og derfor er den ideel på de mest tange pladser. Stiksaven lader klingen arbejde sig fremad i en cirkurlær bevægelse, der gør at du kan save hurtigere i bløde materialer, såsom træ. 

Stiksavklinger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af stiksavklinger til skæring i bløde materialer. Vi tilbyder stiksavklinger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolMilwaukeeCMTMakita og mange flere. Var det ikke lige en stiksavklinge, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt rundsavklingerdiamantklingerskæreskiver og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.