Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til Støvsugere

Tilbehør til støvsugere

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af tilbehør til støvsugere. Vi tilbyder tilbehøret fra nogle af de mest anerkendte, brands heriblandt JET, Festool, Metabo, Bosch og mange flere. Var det ikke lige tilbehøret, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også et stort udvalg af støvsugere i allerhøjeste kvalitet. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Støvsugerposer

Støvsugerposerne er udviklet til forskellige støvsugere og er ideel til opsamling af støvmidler for rent arbejdsmiljø. Nogle af poserne kan bruges til vådsugning, mens andre støvposer kan anvendes til tørsugning. 

Støvsugerslanger

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af støvsugerslanger i forskellige længder, størrelser og til forskellige støvsugere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige tilbehør til støvsugere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.