Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Slagnøgler

Slagnøgle - Et alsidigt værktøj

En slagnøgle kaldes også for en møtrikspænder og er til effektiv montering af fastsiddende boltforbindelser f.eks. hjulmøtrikker. Slagnøglen har kraftige drejningsmomenter og omdrejningstal, hvilket betyder at de fleste slagnøgler kan anvnedes til almindelig og mere avancerede opgaver, som du normalvis vil bruge en slagnøgle til. Slagnøglen findes i flere forskellige størrelser. De fleste modeller er typisk udstyret med samme firkentede fæste som dit topnøglesæt, mens andre modeller har hexfæste, som passer til en slagbits. 

Akku slagskruetrækker og slagnøgler 

Slagskruetrækkeren er ideel, når du skal have løsnet særligt genstridige skruer og kan dermed lette meget at det vanskelige skruearbejde. Det er en stærk og hurtig maskine i forhold til skruemaskinen. Slagskruetrækkeren er en mindre udgave af slagnøglen. 

Stort udvalg af slagnøgler og slagskruetrækker fra kendte mærker

Hos Dorch & Danola findes et mindre, men godt udvalg af elektriske slagnøgler med stor kapacitet. Vi tilbyder slagnøgler fra nogle af de mest anerkendte brands, Makita og Ferax. Vi tilbyder et stort udvalg af akku slagnøgler, hvis du ønsker en batteridrevet slagnøgle. Desuden tilbyder vi en masse tilbehør til din slagnøgle, så dit behpv dækkes helt optimalt. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slagnøgler og slagskruetrækkere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense