Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til Multicutter

Oscillerende værktøj

Dorch & Danola har et komplet program i værktøj til oscillerende multiskærere. Vi lagerfører oscillerende værktøj fra de mest populære multi-funktionsværktøjer på markedet f.eks. FeinBoschCMTMilwaukeeMakitaTajima og har derfor til stort set alle oscillerende multiværktøjer på markedet.

Programmet indeholder værktøj til slibning eller skæring i træ, metal, murværk og mange andre materialer. Anvendelsesmulighederne er talrige og du finder helt sikkert noget værktøj der er kompatibel med din multiskærere.

Starlock er værktøjsholderstandard til oscillerende multiværktøj på el eller batteri.

Nogle gange er det detaljerne, der gør hele forskellen. Sådan er det med Starlock, den nye og innovative værktøjsholder. Den sikrer, at du kan skifte værktøj på kun 3 sekunder. Samtidig sørger den for, at det oscillerende tilbehør sidder perfekt, så du opnår den maksimale kraftoverførsel. Resultatet er endnu højere arbejdshastighed uanset anvendelsesområde.

Starlock er indelt i 3 grupper for at beskytte de enkelte maskiner mod overbelastning og beskadigelse af deres system. Starlock findes i disse 3 værktøjsholderstandarder: Starlock, StarlockPlus og StarlockMax.

Starlock

Universel værktøjsholder til alt FEIN oscillerende elværktøj og de mest gængse multifunktionsmaskiner på markedet. 

Starlock Plus

Tilbehørs-værktøjsholder til alt FEIN oscillerende elværktøj og øvrige multifunktionsmaskiner med StarlockPlus-værktøjsholder.

Starlock Max

Tilbehørs-værktøjsholder til alt FEIN SuperCut og øvrigt oscillerende værktøj med Starlock-Plus-værktøjsholder.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.