Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Pris
Brand
 1. Angle.design 20 varer
 2. AEG 72 varer
 3. Grabo 2 varer
 4. UNI S 1 vare
 5. Mareld 1 vare
 6. UJK Technology 8 varer
 7. Hegner 1 vare
 8. Andersen & Nielsen 4 varer
 9. Bessey 3 varer
 10. BMI 6 varer
 11. Bosch 681 varer
 12. Carat 6 varer
 13. Cejn 33 varer
 14. CFH 1 vare
 15. CMT 24 varer
 16. Collomix 5 varer
 17. Dewalt 154 varer
 18. Dorch & Danola A/S 7 varer
 19. Dust Deputy 2 varer
 20. Edma 2 varer
 21. Eibenstock 14 varer
 22. Fein 101 varer
 23. Ferax 14 varer
 24. Festool 444 varer
 25. Flex 22 varer
 26. Grunda 5 varer
 27. Henning Sørensen 1 vare
 28. Holzmann 21 varer
 29. Ingersoll Rand 3 varer
 30. JET 13 varer
 31. JumpsPower 3 varer
 32. KGK 1 vare
 33. Limit 2 varer
 34. Luna 123 varer
 35. Mafell 94 varer
 36. Makita 481 varer
 37. Metabo 400 varer
 38. Midhage 2 varer
 39. Milwaukee 400 varer
 40. Mirka 6 varer
 41. Powertool 2 varer
 42. Profil værktøj 1 vare
 43. Promac 14 varer
 44. Proxxon 40 varer
 45. Rapid 25 varer
 46. Record Power 5 varer
 47. Ronda 5 varer
 48. Scheppach 4 varer
 49. Senco 55 varer
 50. Sila 2 varer
 51. Soroto 3 varer
 52. Stanley 6 varer
 53. Starmix 26 varer
 54. Starrett 11 varer
 55. Sydvesta 1 vare
 56. Tajima 9 varer
 57. TengTools 21 varer
 58. Tjep 108 varer
 59. Zmartgear 2 varer
 60. Laserliner® 6 varer
 61. Itools 1 vare
 62. 3D 6 varer
 63. Dremel 9 varer
 64. Dustfix 1 vare
 65. Drechselmeister 1 vare
 66. Robert Sorby 7 varer
 67. Arbortech 9 varer
 68. Kaindl 3 varer
 69. Wivamac 1 vare
 70. Brennpeter 9 varer
 71. Flexipads 5 varer
 72. Skilton 1 vare
 73. Pégas 1 vare
 74. Gama Zinken 1 vare
 75. Axcaliber 1 vare
 76. Axminster Woodturning 1 vare
 77. Shesto 16 varer
 78. Laguna Tools 1 vare
 79. BATO 3 varer
 80. Telektro 9 varer
 81. Wiha 4 varer
 82. Holzkraft 3 varer
 83. Oneway 1 vare
 84. Yeti Tool 4 varer
 85. MAX 5 varer
 86. Knottec 9 varer
 87. Pizzi 4 varer
 88. Axminster Workshop 10 varer
 89. MaiCut 13 varer
 90. WAGNER 4 varer
 91. Maestri 8 varer
 92. Dräco 2 varer
 93. Flowconcept 3 varer
 94. Ghibli 1 vare
 95. Panasonic 1 vare
 96. Delfin 1 vare
 97. Suhner 2 varer
Akku & elværktøj

Akku værktøj : topklasse værktøj til professionelle håndværkere og kvalitetsbevidste gør-det-selv-folk

Hos Dorch & Danola forhandler vi akku værktøj til professionelle håndværkere og kvalitetsbevidste gør-det-selv-folk. I vores store sortiment finder du robuste batteridrevne og genopladelige akku maskiner fra anerkendte topproducenter, heriblandt FestoolMilwaukeeFeinBoschAEG og Metabo. Vi tilbyder et bredt udvalg af akku maskiner og værktøj til alle arbejdsopgaver og behov. Klik dig ind på vores underkategorier for at finde netop det værktøj, som du skal bruge.

Hvad er en akku maskine?

Akku værktøj er ledningsfrie produkter, som du kan arbejde frit med uden at være afhængig af at have en stikkontakt i nærheden. Batterierne udvikles hele tiden og bliver mindre og lettere, samtidig med at kapaciteten bliver større og strømmen holdes i længere tid. Voltene indikerer styrken på batteriet, hvilket betyder at en 18v maskine er mere kraftfuld end en 12v maskine. Amperene indikerer, hvor lang tid batteriet holder på strømmen. De fleste batterier har en indikator på batteriet, så du altid kan finde ud af, hvor meget strøm, der er på dit batteri. I vores udvalg finder du effektive akku maskiner i suveræn kvalitet, som du kan bruge i årevis.

Herunder kan læse nærmere om noget af det akku værktøj, som vi forhandler hos Dorch & Danola.

Akku Bore-/Skruemaskiner

Bore-/skruemaskiner er det helt ideelle værktøj til gør-det-selv-folket, der ønsker et kombinationsmaskine. Den type bore-/skruemaskine du har brug for, uanset mærket, afhænger af, hvor tit du benytter dig af maskinen og til hvilke opgaver, du skal løse. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af akku bore-/skruemaskiner fra flere anerkendte mærker, bl.a. Festool, Bosch, Metabo, Milwaukee m.fl. Vi har den bore-/skruemaskine, der passer til netop dine behov. 

Akku Bordrundsav

En bordrundsav er den motordrevetsav med en cirkelformel klinge. En bordrundsav er egentlig håndrundsav, der er vendt på hovedet, så klingen vender opad, hvorefer rundsaven er monteret i en kasse. Med en bordrundsav kan du skære præcist på langs og på tværs i alle vinkler. Hos Dorch & Danola findes der et stort udvalg af bordrundsave fra bl.a. Bosch, Festool, Holzmann, Metabo m.fl. 

Akku Rundsave

Rundsaven er ideel til skæring af lange lige snit i plader. Rundsaven er alsidig og kraftfuld og kan klare flere forskellige allroundopgaver, især når det gælder træarbejde. Afhændigt af hvor meget du anvender din rundsav, bør du overveje, hvilken model du bør investere i. Hos Dorch & Danola A/D findes et stort udvalg af rundsave fra bl.a. Festool, Milwaukee, Metabo, Makita m.fl. Vi står altid klar til at hjælpe dig med rådgivning af netop den rundsav, du har brug for.

Akku Bajonetsave

Bajonetsaven også kendt som stiksavens storebror har flere kræfter og en længere klinge og er dermed ideel til bl.a. nedrivning. Bajonetsaven er ike oplagt til præcisionsarbejde, men mere anvendes den til det lidt grovere arbejde. Hos Dorch & Danola har vi et stort udvalg af akku-bajonetsave fra bl.a. Milwaukee, Metabo, Bosch m.fl. til skæring i alt fra træ til mursten og gasbeton. 

Akku Vinkelsliber 

En vinkelsliber er et alsidigt værktøj ligefra skæring, savning, slibning, polering og pudsning. Når man taler om vinkelslibere, skelner man mellem Ø 125 og Ø 230 mm skiver og derefter antallet af watt. Afhængigt af hvor ofte skal benytte dig af vinkelsliberen og til hvilke arbejdsopgaver, bør du overveje den rette vinkelsliber for dig. Har du brug for en vinkelsliber engang imellem, kan en akku vinkelsliber med 600-800 watt og en Ø125 mm skive være det ideelle for dig. Derimod hvis du hyppigt skal gøre brug af din vinkelsliber, er det afgørende, at den har en kraftig motor og derved har du behov for en vinkelsliber med min. 2000 watt og en Ø230 mm skive. Vi har et stort udvalg af akku vinkelslibere fra bl.a. Festool, Bosch, Milwaukee, Makita m.fl. Vi står altid klar til at hjælpe dig med rådgivning af netop den vinkelsliber, du har brug for. 

Kraftfuld akku borehammer

Se også vores udvalg af akku borehammere. Denne akku maskine egner sig godt til industribrug, da den ofte anvendes i forbindelse med omfattende opgaver og tunge materialer som for eksempel beton. Den kan dog også anvendes ved renovering eller nybyggeri i private hjem af gør-det-selv-folk. En borehammer slår frem og tilbage, og denne bevægelse gør den ideel til at lave huller i for eksempel vægge af et tungt materiale. Hos Dorch & Danola A/S finder du et stort udvalg af akku borehammere fra for eksempel FestoolMilwaukeeBosch og Makita.

Boremaskiner

VI har et stort udvalg af batteridrevne boremaskiner fra førende mærker, bl.a. Festool, Makita, Metabo og Milwaukee. Det er vigtigt at vælge det helt rette værktøj til dine behov, så du kan opnå præcis det resultat, du ønsker. Vi står naturligvis klar med råd og vejledning. Uanset hvad du er på udkig efter, har vi hvad du søger. Vores brede sortiment består af kvalitetsprodukter fra de bedste mærker, til dig der skal arbejde med boremaskiner. Det eneste du skal gøre, er blot at vælge hvilke boremaskiner, du mangler i din samling. Hele holdet bag Dorch & Danola er erfarne eksperter, der er passionerede omkring kvalitet og funktionsdygtighed. Samtidig tilbyder vi markedets absolut bedste priser. Så hos Dorch & Danola behøver du ikke gå på kompromis med noget.

Arbejdslamper

En ordentlig arbejdsbelysning er helt essentielt for, at enhver lille detajle sidder lige i skabet. Belysningen fra arbejdslamperne giver et optimalt arbejde på alle tidspunkter af døgnet. Hos Dorch & Danola A/S har vi et stort udvalg af arbejdslamper og tilbehør, så skal din arbejdslampe være mere fleksibel i forhold til din arbejdsstilling, kan du også finde stativer til netop din arbejdslampe. Vi har arbejdslamper og tilbehør fra de førende mærker, bl.a. Festool, Mareld, Makita, Milwaukee m.fl. 


Akku maskiner 7,2V - 12V - Maskiner med mindre ydeevne

Når man taler akku maskiner indikerer volten styrken på batteriet, dermed vil det sige at jo højere volt, jo mere kraft får man. Amperene fortæller om, hvor lang tid batteriet kan holde strøm, hvilket betyder at jo flere ampere, jo længere driftsstid har dit batteri. Maskinerne der har en større volt, har dermed også en større ydeevne.

Herunder kan du læse nærmere om nogle af produkterne

Akku maskiner 14,4V til en mellemkraftig ydeevne

Når man taler akku maskiner indikerer volten styrken på batteriet, dermed vil det sige at jo højere volt, jo mere kraft får man. Amperene fortæller om, hvor lang tid batteriet kan holde strøm, hvilket betyder at jo flere ampere, jo længere driftsstid har dit batteri. Maskinerne der har en større volt, har dermed også en større ydeevne. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af produkterne eller se hele det store udvalg af vores 14,4V akku maskiner med tilhørende batterier på denne side.

Akku maskiner 18V til en kraftigere ydeevne 

Når man taler akku maskiner indikerer volten styrken på batteriet, dermed vil det sige at jo højere volt, jo mere kraft får man. Amperene fortæller om, hvor lang tid batteriet kan holde strøm, hvilket betyder at jo flere ampere, jo længere driftsstid har dit batteri. Maskinerne der har en større volt, har dermed også en større ydeevne.

Herunder kan du læse nærmere om nogle af produkterne.

Akku maskiner 36V til stor og kraftig ydeevne

Når man taler akku maskiner indikerer volten styrken på batteriet, dermed vil det sige at jo højere volt, jo mere kraft får man. Amperene fortæller om, hvor lang tid batteriet kan holde strøm, hvilket betyder at jo flere ampere, jo længere driftsstid har dit batteri. Maskinerne der har en større volt, har dermed også en større ydeevne.

Herunder kan du læse nærmere om nogle af produkterne.


Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj


El-værktøj af høj kvalitet fra førende producenter

Har du brug for en masse kraft og er du altid i nærheden af en stikkontakt er elektirske maskiner at foretrække, da du altid har fuld effektivitet, når du arbejder og presser maskinen. Det er helt essentielt at have det korrekte værktøj. Bruger du værktøj, der ikke er beregnet til typen af arbejdeopgave, gør du processen langsom, besværlig og det kan gå udover dit resultatet. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af produkterne. 

Bordrundsav

En bordrundsav er en motordrevet sav med en cirkelformet klinge. Det er en håndrundsav, der er vendt på hoveder, så savklingen vender opad og er monteret i en kasse. Med en bordrunsav opnår du præcision på tværs og på langs i alle vinkler. Den er nem at anvende, da saven og klingen står stille og det kun er materialet, der er i bevægelighed. 

Excentersliber

En excentersliber er en handy og alsidig maskine, der kan anvendes til mange forskellige slibeopgaver. Excentersliberen kaldes også for rystepudserens storebror. Maskinens cirkulære bevægelser opnår et fint resultat på både store og mindre overflader også ved polering. Excentersliberen er alternativet til en rystepudser og anbefaldes til store og grove opgaver. Det er kornstørrelsen på slibepapiret, der afgør, hvor groft du sliber. Med en lille kornstørrelse sliber du grovere. 

Vinkelsliber

En vinkelsliber er det ideelle værktøj, uanset om du skal polere, elibe eller skære i stærke materialer såsom metal. Vinkelsliberen bruges til tilslibning og polering af forskellige overflader. Desuden kan vinkelsliberen benyttes i stedet for rundsaven, når materialerne bliver for hårde. Indenfor vinkelslibere skelner man mellem Ø 125 mm og Ø 230 mm skiver og antallet af watt. 

Sortiment til dit behov

Hos Dorch & Danola fører vi et stort sortiment af elværktøj fra Festool, Fein, Makita, Bosch, Metabo, Dewalt, Milwaukee og en lang række af andre producenter. Vi tilbyder et stort sortiment, der blandet andet indeholder Søjlebordmaskiner og bænkboremaksiner, Metalbåndsave, bordrundsave, boremaskiner, excenterslibere, multicuttere, vinkelslibere og mange flere. Ønsker du istedet et batteridrevet værktøj, så skal du kigge under akku-maskiner.

Hvis du har spørgsmål eller har brug fores hjælp til, at vælge el-værktøj sidder vi klar på tlf. 66 15 50 40 eller på email [email protected].

Husk desuden at du altid kan få repareret dit el-værktøj på Dorch & Danolas serviceværksted i Odense. Dette gælder også reparation og eftersyn af stationære maskiner. Læs mere omkring det her: Reparation af elværktøj.

Hobbyværktøj til modelbyggeri og andet byggeri med små dimensioner

Hos Dorch & Danola kan du finde et bredt udvalg af mini håndværktøj og mini el-værktøj. Værktøjet er af høj kvalitet og rettet mod modelbyggere og lignende, som kræver høj præcision og flot finish på deres arbejde. Vi tilbyder hobbyværktøj fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt ProxxonBESSEYTeng Tools m.fl. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 


Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige akku-maskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.