Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Støvsugere

Stort udvalg til dit behov

Hos Dorch & Danola A/S findes et stort udvalg af støvsugere fra de mest anerkendte mærker, heriblandt  FestoolStarmixEibenstockFeinMakitaMetabo og Proxxon. Vi har forskellige slags støvsugere for at dække netop dine behov. Vi tilbyder desuden akku støvsugere og tilbehør til vores store udvalg af støvsugere.

 

Støvsugere med masser af sug

En støvsuger kan du ikke undvære, stort set lige meget hvilken type håndværk du udfører. Det er super vigtigt at efterlade en arbejdsplads pæn, rengjort, så den virker indbydende for kunden. Med en industristøvsufer kan du holde et renligt værksted eller orden på byggepladser og opnå et bedre indeklima. Industristøvsugeren kan opsuge alt det din almindelig husholdningsstøvsuger ikke kan klare.

Akku støvsuger - Slip for ledning

Akku støvsugere kan med nutidens kraftige batterier omtrent måle sig med traditionelle støvsugere. De åbenlyse fordele er jo naturligvis, at man ikke behøver en stikkontakt og heller skal koncentrere sig om, at få ledningen med sig rundt i lokalet. Nedenfor finder du vores udvalg af effektive batteri støvsugere.

Stort udvalg til dit behov

Hos Dorch & Danola A/S findes et stort udvalg af støvsugere fra de mest anerkendte mærker, heriblandt Bosch, Makita, Milwaukee m.fl. Vi har forskellige slags støvsugere for at dække netop dine behov. Vi tilbyder desuden støvugere med ledning. Desuden tilbyder vi tilbehør til vores store udvalg af støvsugere. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af akku støvsugere  eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.