Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til Røreværk

Tilbehør til røre-boremaskiner

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af tilbehør til bore-røremaskiner. Vi tilbyder tilbehør til bore-røremaskiner fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Festool, MakitaTajima, Milwaukee m.fl. Var det ikke lige tilbehøret, du var på udkig efter? Så tilbyder vi selvfølgelig også et stort udvalg af boremaskiner og røremaskiner.

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Røreværktøj tilbehør

Et røreværk er et uundværligt styke værktøj, hvis man skal blande fliselim, flisefuge, gulvspartel m.v. Afhængigt af hvilke materialer, der skal blandes, findes der forskellige rørestave/piskeris, som du kan finde i netop denne kategori. 

Bor og mejsler

Til boreopgaver i beton og særligt i armeret beton er hammerbor med SDS fatning en nødvendighed. Man skelner mellem SDS Plus, som er en videreudvikling af det oprindelige SDS og SDS Max. Vi har et stort udvalg af hammerbor af begge typer. Mejslerne er fremstillet af kvalitetstål så se kan klare de hårde opgaver de bliver sat på. Man skelner mellem SDS Plus, som er en videreudvikling af det oprindelige SDS og SDS Max. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige tilbehør til bore-røremaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.