Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Special maskiner

Akku specialmaskiner

Hos Dorch & Danola tilbyder vi maskiner, der ikke er et standardværktøj for en håndværker. Vi har et stort udvalg af specialmaskiner fra de mest anerkendte brands, heriblandt Festool, Milwaukee, Makita, Metabo m.fl. Vi tilbyder desuden elektiske specialmaskiner

Herunder kan du læse lidt om nogle af de produkter, der er placeret i denne kategori.

Akku gevindstangklipper

Det er en akku specialmaskine til klipning af gevindstænger. Værktøjet er ikke kun optimeret til klip over hovedehøjde, men kan også anvendes stationært ved at lægge det fladt på bagsiden for at opnår en høj stabilitet ved skæring af præfabrikerede stænger. Med en gevindstansgklipper slipper du for at bruge en vinkelsliber, der både laver knister, metalspåner og vibrerer voldsomt, hvilket betyder, at den er både mere sikker og mere præcis. 

Akku isoleringssav

En akku isoleringssav er ideel til præcis og hurtig skæring af fleksibel mineral- og naturfiberisolering. De giver en fremragende komfort også ved énhåndsbetjening. Hos Dorch & Danola findes et udvalg af akku isoleringssave fra det velkendte brand, Festool.

Rotationssliber

Rotationssliberen er med en excenter rotation og tvangsrotation til mange forskellige anvendelser. Rotationssliberen anvendes oftest til afslibning af maling, lak, træ og kunststof. Den er ideel til store overflader da maskinen er konstrueret til stor materialefjernelse og høj arbejdshastighed. 

Samlingsfræser

En samlingsfræser er et ideel stykke værktøj, når der skal samles plader med fladdyvler, kiks eller fisk, som de også kaldes. Værktøjet gør det nemt at tilpasse den korrekte skæring til fladdyvlen. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring specialmaskinerne eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.