Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Flise & Stenskæremaskiner

Fliseskære

Skal du lægge nye fliser i dit hjem eller har du brug for at skære fliserne til, kan det gøre nemt med en flisekærer. Med en fliseskærer slipper du for at skære dine fliser med en manuel fliseskære, hvilket betyder, at du slipper for at bruge en hel del kræfter. Hos Dorch & Danola tilbyder vi fliseskærer helt nede fra den håndholdte maskine til de store stationære maskiner. Vi tilbyder flisekærer fra flere anerkendte brands, heriblandt SigmaSydvestaMakita m.fl. 

Stenskærer

Stenskæremaskiner anvedes til skæringer i bl.a. keramiske fliser, porcelænsfliser, klinker, marmor, granit, mursten, tagsten og belaægninssten. Der er faktisk ikke én type sten, som stenskæremaskinen ikke kan skære. 

Skæremaskiner hos Dorch & Danola 

Hos Dorch & danola tilbyder vi et mindre, men dækkende udvalg af flise- og stenskæremaskiner fra nogle af de mest anerkendte brands, Sydvesta og Eibenstock

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af flise- og stenskærer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.