Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kantfræsere

Kantfræsere til træ - Høj kvalitet til standard- og specialopgaver

Kantfræseren giver dig en flot finish og sikrer dig skarpe kanter. Med en kantfræser kan du fræse både lodret og vandret. Kantfræsere findes både til standardopgaver og til specielt udformet til niveaufræsning og afrunding af fremstående kanter m.v. DEn har en alsidighed og er ideel til fasning, afrunding, profilering og notning. Den sikrer en ensartethed uden splintrer. 

I produktbeskrivelserne kan du lære mere om kantfræsernes tekniske data samt hvilket fræsearbejde de kan udføre.

Kantfræseren til dig

Hos Dorch & Danola tilbyder vi kantfræsere af høj kvalitet, som sikrer et flot resultat. Vi tilbyder et stort udvalg fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Festool, CMT, Mafell, Bosch m.fl. Var det ikke lige en kantfræser, du ledte efter, har vi også et stort udvalg af andre typer fræsere, heriblandt facadefræsere, overfræsere, murrillefræser mv. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af kantfræsere eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.