Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Filtrer efter
Tilbehør til søm-, stift- & klammepistoler

Tilbehør til søm-, stift-, og klammepistoler

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af tilbehør til din søm-, stift-, eller klammepistol. Vi tilbyder disse produkter fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Tjep og Luna, der producerer i høj kvalitet. Var det ikke lige tilbehøret, du var på udkig efter? Så tilbyder vi selvfølgelig også et stort udvalg af sømpistoler, stiftpistoler og klammepistoler fra velkendte brands. Vi tilbyder desuden søm, stifter og klammere til dit trykluftværktøj. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Luftværktøjsolie

Olien er velegnet som luft- og tågesmøreolie til roterende værktøj. Luftværktøjsolien giver et forbedret arbejdsmiljø og giver minimal slitage på smøresystemets komponenter, sammenlignet med konventionelle luft- og tågesmøreolier.

Pistolsøm som tilbehør til trykluftværktøj

Tjep pistolsøm er til montering af vådrumsgips og fibergips eller de kan anvendes til spær, taglægtning, krydsfiner, forskalling, beklædning, gulve, plader m.m. Pistolsømmene findes i mange forskellige slags til forskellige formål.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige trykluftværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.