Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Dyksave

Rundsav med batteri

Rundsaven er an allround maskine, der kan anvendes til mange forskellige materialer. Rundsaven kan indstilles i dybden alt efter det materiale den bruges i, og til hvilke formål. Det er en robust sav og fås i mange forskellige størrelser og med forskellige funktioner, klinger og skæredybder. Oftest kan der tilsluttes en støvsuger og der leveres typisk et parallelanslag til at styre saven med. Desuden findes, der er et stort udvalg af tilbehør til rundsaven. De fleste rundsave er lette og kompakte, hvilket betyder, at du har nemt ved at opbevare den. Med en akku rundsav er du ikke afhængig af en stikkontakt i nærheden og er dermed mere fleksibel ved din arbejdsopgave. 

Rundsaven fås som en akku maskine, der er batteridrevet, men den fås også med ledning til de mere krævende arbejdsopgaver. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af akku rundsave hos nogle af de mest anerkendte mærker bl.a. Festool, Bosch, Metabo, Milwaukee, Mafell m.fl. 

Akku dyksav

En dyksav betrages også som en opgradering af rundsaven, da dyksaven er nemmere og hurtigere at arbejde med. Desuden er den lettere at opnå præcision med. Dyksaven gør det nemt at save helt lige snit og den giver mulighed for at starte et nyt snit midt på en plade. Ved dyksaven sænkes/dykkes klingen midt på en plade og saven kan lægges i skinnen inden man sænker klingen. Med en akku dyksav er du ikke afhængig af en stikkontakt i nærheden og er dermed mere fleksibel ved din arbejdsopgave. 

Dyksaven fås som en akku maskine,der er batteridrevet, ligesom rundsaven, men den fås også med ledning til de mere krævende arbejdsopgaver. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af akku rundsave hos nogle af de mest anerkendte mærker bl.a. FestoolBoschMetaboMilwaukeeMakita m.fl. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af rundsave/dyksave  eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.