Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Trekantslibere

Elektriske trekantslibere til gode priser!

På grund af trekantslibernes høje funktionalitet og brugervenlighed kan de bruges til mange opgaver og af både utrænede og erfarne. De har et design, som gør den nemme at håndtere, og samtidig er sikkerheden og komforten helt i top. Med en trekantsliber kan du spare masser af tid og energi på slibearbejdet, netop fordi du får muligheden for at komme ind i hjørner, små mellemrum mm. Du opnår altid et flot og glat resultat med en trekantsliber fra Dorch & Danola, og maskinerne har samtidig en lang og økonomisk levetid.

En trekantsliber til dit behov

Hos Dorch & Danola giver vi dig et stort udvalg af trekantslibere i høj kvalitet. Med disse kan du slibe små eller svært tilgængelige overflader, kanter og hjørner med bare én hånd. Du kan pudse, slibe og polere træmaterialer og metalflader for at opnå et flot og ensartet resultat.

Hvad enten du skal bruge en trekantsliber til dit private værksted, til hjemmet eller til arbejdet, så kan du finde den her. Vi giver dig en række forskellige modeller, så du nemt kan finde den, der passer bedst til dine behov. Blandt vores nøje udvalgte sortiment finder du for eksempel trekantslibere fra Festool, Makita, og Metabo. Disse er nogle af markedets førende producenter, som alle er anerkendte for altid at levere værktøj i højeste kvalitet.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af trekantslibere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj