Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Trykluft slagnøgle

Trykluft slagnøgler til montering af fastsiddende boltforbindelser

En slagnøgle kaldes også for en møtrikspænder og er til effektiv montering af fastsiddende boltforbindelser f.eks. hjulmøtrikker. Slagnøglen har kraftige drejningsmomenter og omdrejningstal, hvilket betyder at de fleste slagnøgler kan anvnedes til almindelig og mere avancerede opgaver, som du normalvis vil bruge en slagnøgle til. Slagnøglen findes i flere forskellige størrelser. De fleste modeller er typisk udstyret med samme firkentede fæste som dit topnøglesæt, mens andre modeller har hexfæste, som passer til en slagbits. 

Trykluft slagnøgler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af trykluftværktøj til enhver arbejdsopgave. Vi tilbyder trykluftværktøj fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolTjepSencoFerax m.fl. Vi tilbyder mange forskellige slags trykluftmaskiner, heriblandt sømpistolerboremaskinerskraldenøgler og mange flere, så var det ikke lige en trykluft slagnøgler, du var på udkig efter? Så har vi helt sikkert det rette værktøj til dig. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige trykluftværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.