Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Radioer

 

Arbejdsradioer til dig

Dorch & Danola tilbyder praktiske arbejdsradioer, der er specielt udviklet til arbejdspladser, hvor der udføres håndværk. Vi har lavet super gode leverandøraftaler, og kan derfor tilbyde meget konkurrencedygtige priser på radioer fra blandt andet FestoolMakitaMetaboMilwaukeeBosch m.fl., der er super velegnet til at kunne modstå meget. Radioerne er robuste og kan stærkt modstå støv, diverse slag og lignende.

Håndværkerradioer med praktiske ekstra funktioner

Musik er vigtig for at få god trivsel i dagligdagen på en arbejdsplads. Derfor kan en radio være guld værd til at sprede glæde og få arbejdsdagen til at fungere bedre. Hos Dorch & Danola tilbyder vi smarte håndværkerradioer, som kan få arbejdsdagene til at gå lettere. I vores udvalg finder du robuste arbejdsradioer, som kan modstå støv og slag, og som du kan bruge i årevis. Vi har lavet super gode leverandøraftaler, hvilket betyder, at vi kan tilbyde super attraktive priser på vores udvalg af kvalitets håndværkerradioer.

Akku radioer fra kendte kvalitetsmærker

Dorch & Danola kan tilbyde en række akku radioer, der er specielt udviklet til arbejdspladser, hvor der udføres håndværk. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på radioer fra blandt andet FestoolMakitaMetaboMilwaukee og  Bosch. Håndværkerradioerne er super velegnet til værkstedet eller byggepladsen, da de kan modstå meget og holder til både støv og slag.

Find en håndværkerradio til dine behov

Vi tilbyder håndværkerradioer i forskellige typer, størrelser og design samt med forskellige højtalere, funktioner og egenskaber. Se også udvalget af Bluetooth og DAB+ arbejdsradioer, som gør det muligt at lytte til musik fra din telefon eller musikafspiller. Tag et kig på vores udvalg herover for at finde den radio, som passer bedst til din arbejdsplads og dine behov. Du kan læse mere om vores håndværkerradioer og deres specifikationer ved at klikke dig ind på produkterne herover.

 

 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Rådgivning om håndværkerradioer

Husk at du altid kan tage kontakt til Dorch & Danola, hvis du støder på spørgsmål eller ønsker rådgivning om radioer til byggepladser og værksteder. Kontakt og gerne på mail [email protected] eller telefonnummer 66 15 50 40. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik i Odense, hvor du kan se nærmere på vores håndværkerradioer og få råd og vejledning. God fornøjelse!