Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Røreværk

Røreværk i mange forskellige udgaver

Et røreværk er et uundværligt styke værktøj, hvis man skal blande fliselim, flisefuge, gulvspartel m.v. Afhængigt af hvilke materialer, der skal blandes, findes der forskellige rørestave/piskeris. Det er helt essentielt, at der er kraft nok til at blande de forskellige produkter ordentligt sammen og at røreværktøjet har en robust konstruktion, så den kan holde til byggepladsens brug.  Flere af røreværkene kan indstilles i højden så man kan skåne ryggen mest muligt under arbejdet. 

Du kan læse om de forskellige røreværk i produktbeskrivelserne og derudfra vælge det, der dækker dit behov.

Røreværktøj til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af røreværk af høj kvalitet til sammenrøring af mange forskellige materialer. Vi tilbyder røreværktøj fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Collomix, Festool, Makita m.fl. Vi tilbyder både røreværktøj som akku maskine og med ledning. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af røreværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.