Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til Slagnøgler

Tilbehør til slagnøgler

En slagnøgle kaldes også for en møtrikspænder og er til effektiv montering af fastsiddende boltforbindelser f.eks. hjulmøtrikker. Slagnøglen har kraftige drejningsmomenter og omdrejningstal, hvilket betyder at de fleste slagnøgler kan anvnedes til almindelig og mere avancerede opgaver, som du normalvis vil bruge en slagnøgle til. 

Udvalget af slagnøgler 

Hos Dorch & Danola A/S findes et stort udvalg af slagnøgler og slagskruetrækkere fra de mest anerkendte mærker, heriblandt BoschMilwaukeeAEGMetabo m.fl. Vi tilbyder slagnøgler og slagskruetrækkere med batterier eller elektriske maskiner. Her på siden finder du tilbehør til slagnøglerne, hvor du blandt andet finder slagtoppesæt og adaptere.  

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slagnøgler og slagskruetrækkere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.