Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Varmepistoler

Varmluftpistoler

En varmluftpistol kan bruges til mang forskellige formål, såsom at tø vandrør op, tænde grillen, krympe ledinger, brænde maling af gamle havemøbler, fjerne vinyl og laminat samt at løsne skruer. Det er et meget alsidigt og pratisk redskab, hvor du har mange funktioner i en maskine. Desuden er en mere sundhedsvenlig løsning at anvende din varmepistol i stedet for at bruge kemiske midler til at opløse malingen.

Varmluftpistoler til dit behov

Hos Dorch & Danola forhandler vi varmluftpistoler fra anerkendte brands, heriblandt AEG, Metabo, Proxxon, Makita, Rapid m.fl., der alle leverer en høj kvalitet og effektiv ydelse. Vi tilbyder desuden en masse tilbehør til varmepistoler her på siden, så du har dit behov dækket helt optimalt. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af varmluftpistoler eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj