Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Slagboremaskiner

Find din nye slagboremaskine online hos Dorch & Danola.

Med en slagboremaskine får du et værktøj der er super praktisk, og som kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Det er et værktøj med super meget power, hvilket kommer dig til gode, når der skal bores i sten, beton eller lignende. Du får altså masser af kraft for pengene, når du køber en af de powerfulde maskiner fra Metabo, Bosch, AEG eller en af de andre store mærker, som vi har i vores udvalg.

Vi prioriterer nemlig at have et bredt udvalg af forskellige modeller fra de store og førende brands i branchen. På den måde kan du altid være sikker på tårnhøj kvalitet, når du handler hos Dorch & Danola.

Hvad er en slagboremaskine?

Slagboremaskinen er en videreudvikling af boremaskinen og anvendes typisk til metal og træ, da den har ekstra meget power. Den har en slagfunktion, hvilket betyder, at den kan bore i endnu hårdere materialer som f.eks. mursten og beton. Konkret vil slagboremaskinen slå igennem materialet samtidig med at den borer. Inde i maskinen er der nemlig to små diske der roterer mod hinanden, hvilket giver disse små slag, som gør det muligt at borde i hårdere materialer end en almindelige boremaskine kan.

Med over 20.000 slag i minuttet vil slagboremaskinen gøre det langt nemmere for dig at arbejde i hårde materialer.

Hvad bruger man en slagboremaskine til?

Slagboremaskinen er et alsidigt og praktisk stykke værktøj, som kan bruges til en bred række af opgaver. De er specielt gode, når der skal arbejdes i hårde materialer, hvor en almindelige boremaskine ikke slår til. De typiske opgaver vil være:

  • Bore huller i væggen
  • Bore i sten og beton
  • Bore i træ
  • Bore i metal

Hvis du sætter et piskeris på slagboremaskinen, vil du faktisk også kunne bruge den til at blande alt lige fra mørtel til maling.

Stort udvalg af slagboremaskiner fra de førende mærker

Hos Dorch & Danola A/S findes et bredt udvalg af elektriske slagboremaskiner fra flere af de mest anerkendte brands heriblandt AEG, Milwaukee, Bosch, Festool m.fl. Vores udvalg er meget varieret. Det betyder, at både private og professionelle kan finde en maskine, der dækker netop deres behov. Desuden tilbyder vi også akku slagboremaskiner, så du slipper for ledninger.

Slagboremaskine med batteri eller ledning?

Hvis du skal have en slagboremaskine, er du nemlig tvunget til at tage stilling til, hvorvidt du ønsker en slagboremaskine med batteri eller om du vil have en med ledning. Vælger du en variant med batteri, vil du opleve hvordan du har fuld bevægelig og ikke skal tænke over at ledningen er i vejen eller ikke er lang nok. Hvis du vælger en variant med ledning, får du en maskine der som regel kan arbejde med flere omdrejninger end batteri-varianterne. Derfor er de oplagte at vælge, hvis du står overfor lidt større opgaver, der kræver masser af power.

Slagboremaskiner med batteri til alle små og store opgaver

Slagboremaskinen er en videreudvikling af den traditionelle boremaskine og anvendes typisk til metal og træ. Den har en slagfunktion, hvilket betyder, at den kan bore i endnu hårdere materialer som f.eks. mursten og beton. Slagboremaskinen er et alsidigt og praktisk stykke værktøj og med slagfunktionen slået fra, er den også ideel til at bore i metal og keramiske fliser. 

Få kompetent vejledning til at vælge den rigtige slagboremaskine

Hos Dorch & Danola har vi kompetente medarbejdere, der ved alt hvad der er værd at vide om slagboremaskiner. Så hvis du er i tvivl om, hvilken en der er den rette for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vægter nemlig service højt, og derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot. Du kan fange os på telefon 66 15 50 40, eller email [email protected]. Alternativt kan du også komme forbi i butikken til en kyndig snak om slagboremaskiner.

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj