Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Høvle

El-høvle og bjælkehøvle til fagfolk og kvalitetsbevidste gør det selv folk

Med en god el-høvl vil man ved langt de fleste høvleopgaver spare tid og samtidig opnå et bedre resultat. Det er ganske enkelt lettere at benytte en elhøvl end en klassisk håndhøvl, og derfor bør man både som professionel håndværker eller som gør-det-selv mand have en elhøvl i god kvalitet i sit værksted. El-høvlen er et allround værktøj, der både kan rette træ af, så træet bliver glat og plant. og som giver mulighed for at høvle falser i lister. Med en el-høvl kan du nemt og hurtigt udføre træopgaver og opnår præcision til et perfekt snedkerarbejde. El-høvlen har en længere køre- og levetid smt TCT klinger. Klingerne er med til at skabe en flot overfladfinish. 

Akku høvle - Opnå snedkerfærdigheder 

Akku høvlen er et allround værktøj, der både kan rette træ af, så træet bliver glat og plant. og som giver mulighed for at høvle falser i lister. Med en akku høvl kan du nemt og hurtigt udføre træopgaver og opnår præcision til et perfekt snedkerarbejde. Akku høvlen har en længere køre- og levetid samt TCT klinger. Klingerne er med til at skabe en flot overfladfinish. Med en akku høvl er det ikke afhængig af stikkontakt i nærheden, men kan arbejde frit på dit arbejdssted. 

Akku høvle til dit behov

Hos Dorch & Danola findes tilbyder vi et stort udvalg af akku høvle, elhøvle og høvle som håndværktøj fra de mest anerkendte mærker bl.a. Bosch, Milwaukee, Metabo m.fl. Desuden tilbyder vi også tilbehør til de forskelige typer høvle. 

 

El-høvle til dit behov

Hos Dorch & Danola findes tilbyder vi et stort udvalg af akku høvleelhøvle og høvle som håndværktøj fra de mest anerkendte mærker bl.a. FestoolBoschMilwaukeeMetabo m.fl. Desuden tilbyder vi også tilbehør til de forskelige typer høvle, så dit behov dækkes helt optimalt.

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af høvle eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.