Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til Slagboremaskiner

Tilbehør til slagboremaskiner

Slagboremaskinen er en videreudvikling af den traditionelle boremaskine og anvendes typisk til metal og træ. Den har en slagfunktion, hvilket betyder, at den kan bore i endnu hårdere materialer som f.eks. mursten og beton. Slagboremaskinen er et alsidigt og praktisk stykke værktøj og med slagfunktionen slået fra, er den også ideel til at bore i metal og keramiske fliser. 

Løse murbor og murborsæt i standardstørrelser

Hvis du har det rette bor, er der ikke den opgave, din slagboremaskine ikke kan klare. Har du prøvet at bore i hårde materialer og udføre murearbejde, så er du godt klar over, at et murbor er et uunværligt tilbehør til din boremaskine. Vi har løse murbor i alle standardstørrelser fra 3 mm til 22 mm og murborsæt med kvalitetsbor til boring i alle typer beton, murværk og sten. 

Bor til slagboremaskinen hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af bor og mejsler til din bore-mejselhammer. Vi tilbyder borene og mejslerne fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt MetaboMakita og mange flere. Var det ikke lige tilbehøret, du var på udkig efter? Så tilbyder vi selvfølgelig også et stort udvalg af slagboremaskiner

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige tilbehør til bore-mejselhamre eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.