Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Fugepistoler

Akku fugepistoler til den perfekte fugning

På denne side finder du et bredt udvalg af akku fugepistoler i højeste kvalitet. En akku fugepistol med batteri gør det langt nemmere at udføre ensartet og pæn fugning. Med en akku fugepistol sparer du på fingrekræfterne og energien på at få sprøjtet fugen ud og doserer nemt den rette mængde af fuge. Du skal desuden ikke tænke på at have en stikkontakt i nærheden, hvilket gør din arbejdsopgave langt mere fleksibel. De fleste fugepistoler kan bruges til silikone og akryl og beholderne på de forskellige pistoler kan indeholde 300-600 ml. Se udvalget herover!

Stort udvalg af fugepistoler til alle behov

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af akku fugepistoler til mange forskellige formål, arbejdsopgaver og behov. Vi tilbyder fugepistoler fra de mest anerkendte mærker, heriblandt blandt andet BoschDanaAEGMilwaukee og Makita. Alle fugepistoler er i højeste kvalitet og gør det let for dig at udføre alle former for fugeopgaver. Udover fugepistolerne har vi et stort udvalg af fugepistoler, der ikke er batteridrevet og tilbehør til fugepistoler. Tag et kig på udvalget herover for at finde netop den akku fugepistol, som du skal bruge.

Råd og vejledning om akku fugepistoler

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af akku fugepistoler? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at besøge os i vores butik i Odense. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Hvis din akku fugepistol skulle gå i stykker, står vi klar med hjælpen hos Dorch & Danola. Vi tilbyder reparation af alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj