Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til Afkortersave metal

Tilbehør til afkortere og geringssave

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af tilbehør til afkortere og geringssave. Vi har et nøje udvalg sortiment, som inkluderer nogle af de mest anerkendte mærker. Du finder blandt andet arbejdsstationer fra MakitaLunaDewaltBoschMetaboFestool og mange flere. Dette er alle førende producenter på området, og vi er stolte af at kunne forhandle disse kvalitetsprodukter her på siden. Vi tilbyder arbejdsstationer og klinger til din afkortere og geringssave. 

Klinger

Når du skal købe din nye rundsavklinger skal du være opmærksom på specielt 2 ting. Du skal finde diameteren på din rundsavklinge samt huldiameteren i savklingen. Rundsavsklingen kan i størrelse varierer fra 120 mm til 600 mm og hul diameteren er typisk 16, 20 eller 30 mm, men der kan forekommer andre hul størrelser også.
I flere af rundsavsklingerne ligger der det man kalder en reduceringsring til hullet i klingen. Det vil sige at hullet på klingen f.eks. er boret på 30 mm men så er der en lille ring med som man sætte i hullet på klingen så hullet nu kun er fx 20 mm.

Tandantallet afhænger af klingediameteren, materialet, emnets tykkelse og om rundsavsklingen skal bruges til afkortning eller længdeskæring. Ved længdeskæring af massivt træ anvendes et mindre antal tænder end ved tvær- og pladeskæring.

Længdeskæring: Færre tænder fx 160x20mm Z24
Afkortning: Mange tænder fx 160x20mm Z40

Arbejdsstationer i forskellige typer

Nedenfor finder du arbejdsstationer i en række forskellige designs, størrelser og modeller. Du finder blandt andet de praktiske transportable arbejdsstationer med eller uden hjul, savborde og arbejdsborde med forlængere. Nogle af vores arbejdsstationer egner sig specielt godt til specifikke formål. Det gælder blandt andet vores savborde til kap- og geringssav eller understel til kapsave. Du kan helt sikkert finde lige det arbejdsbord, som passer til dine behov. Og det gælder uanset, om du handler som privat eller erhverv, til hjemmet eller værkstedet.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige arbejdsstationer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.