Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Pladeniplere

Pladeniplere - Dit klippeværktøj

Pladeniplere er ideelle til at nedklippe fx tanke og containere. Maskinerne kan klare nipling af plader med op til 90° bukning og giver en meget høj snitkvalitet. Pladeniplere har et skærehoved, der kan indstilles i fire retninger for at give maksimal tilgængelighed, og stanse og pude kan udskiftes med et enkelt greb.

Pladeniplere til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et mindre, men godt udvalg af pladeniplere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Fein, Makita og Luna. Vi tilbydere pladeniplere i allerhøjeste kvalitet, så der arbejdes effektivt. Var det ikke en pladenippel, du var på jagt efter, men en pladesaks i stedet, så tilbyder vi også det. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af kap/geringssave eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.