Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Værktøjssæt

Batteri værktøjssæt af høj kvalitet i mange varianter

Hos Dorch & Danola A/S finder du alt indenfor akku værktøjssæt. Vi har samlet et solidt udvalg af batteri værktøjssæt i topkvalitet - alle fra førende mærker på markedet, bl.a. Festool, Makita, Metabo, Milwaukee. Vi tilbyder akku værktøjssæt i en lang række varianter så både de med behov for enkelte maskiner og de med et bredere behov kan finde et sæt, der passer til dig. Sættene indeholder forskellige akku maskiner, så de passer til enhver arbejdsopgave. 

Akku maskiner - Stort udvalg

Hos Dorch & Danola A/S findes desuden et stort udvalg af akku maskiner, alt lige fra bore-/skruemaskiner, vinkelslibere, rundsave, bajonetsave, rystepudsere m.v. til enhver arbejdsopgave til både industrien og gør-det-selv-folket. Vi står naturligvis klar med råd og vejledning. Uanset hvad du er på udkig efter, har vi noget for dig. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål til produkterne på hjemmesiden eller i forbindelse med dit køb, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40, eller email [email protected]. Vores fagfolk sidder klar til at hjælpe dig.