Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til Borehamre

Bore-mejselhamre til boring

Når du virkelig har brug for at bore i hård beton eller lignende materiale, så er det en borehammer, du har brug for. En borehammer kæmper sig lang bedre end andre maskiner gennem de ekstrem hårde materialer, og er i rigtig mange tilfælde et uundværlig stykke værktøj. Med den rette bore-mejselhammer kræver det også de rigtige bor og mejsler til din boreopgave. 

SDS bor og mejsler

Til boreopgaver i beton og særligt i armeret beton er hammerbor med SDS fatning en nødvendighed. Man skelner mellem SDS Plus, som er en videreudvikling af det oprindelige SDS og SDS Max. Vi har et stort udvalg af hammerbor af begge typer. Mejslerne er fremstillet af kvalitetstål så se kan klare de hårde opgaver de bliver sat på. Man skelner mellem SDS Plus, som er en videreudvikling af det oprindelige SDS og SDS Max. 

Bor og mejsler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af bor og mejsler til din bore-mejselhammer. Vi tilbyder borene og mejslerne fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Bosch, Milwaukee, Makita og mange flere. Var det ikke lige tilbehøret, du var på udkig efter? Så tilbyder vi selvfølgelig også et stort udvalg af boremaskiner

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige tilbehør til bore-mejselhamre eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.