Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Trykluftslanger & blæsepistoler m.m.

Trykluftslanger & blæsepistoler m.m. som tilbehør

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af trykluftslanger, blæsepistoler og slangeoprullere. Vi tilbyder disse produkter fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Tjep, Cejn, Metabo m.fl. Vi tilbyder mange forskellige slags trykluftmaskiner, heriblandt sømpistolerboremaskinerskraldenøglerslagnøgler og mange flere, så var det ikke lige en tilbehøret, du var på udkig efter? Så har vi helt sikkert det rette værktøj til dig. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Trykluftslanger 

Trykluftslangen er koblingen mellem kompressoren og værktøjet, som du skal bruge til din arbejdsopgave. Trykluftslangen findes i forskellige tykkelser og længder og tåler forskellig varme og tryk. 

Blæsepistoler

Luftpistoler kan løse mange typer af opgaver sammen med en kompressor og er dermed et multiværktøj. Blæsepistolen findes i forskellige længder afhængigt af, hvilken opgave, der skal løses. 

Slangeoprullere

Slangeoprulleren skaber orden over dine slanger på dit værksted. Den forøger levetiden på din trykluftslange, da den ikke vinkler sig og knuder i slangeoprulleren. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige trykluftværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.