Facebook Pixel
Arbortech laver værktøj til den seriøse træarbejder

Arbortech laver værktøj til den seriøse træarbejder

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Seneste nyheder Dated: 19. november 2020

Arbortech har en vision. De vil inspirere dig som kunde til at give dig i kast med spændende projekter i træ. Og det vil de gøre ved at sørge for, at deres kunder har det helt rigtige værktøj til det. For Arbortech er værktøj nemlig hele deres DNA.Siden 1988 har Arbortech tilbudt innovative og kvalitetssikre værktøjer til træ til deres kunder, der arbejder med at forme og skulptere træ i alverdens former. Hos Arbortech er brugervenlighed vigtigt. Det afspejles i deres værktøj, der er både nemt at arbejde med og sikrer et godt resultat hver gang takket være de forskellige slags maskiner og tilbehør.

Værktøj til detaljeret træarbejde

Da Arbortech først kom på markedet, var det med deres produkt ”woodcarver blade”; en lille disc solgt som en del, der kunne monteres på en vinkelsliber. Denne nye smarte måde at arbejde med træ hedder power carving og var starten på innovative og nytænkende projekter fra Arbortech.


Arbortechs TURBOPlane er en af de smarte fræseskiver til træformning. TURBOPlane er ideel til at udforme forskellige træprojekter og slutte med en flot finish. Den smarte sliber kan både bruges til at behandle store overflader af træ eller til de helt små projekter, der kræver en kærlig hånd. Monter TURBOPlane på en standard sliber på 100 eller 115mm, og så er du klar til at slibe løs.


Maskinen til præcist arbejde

Har du nogle projekter på tegnebrætter, der kræver præcision og mindre, men stærkt værktøj? Arbortech Mini Carver kan det hele. Den er oplagt til brug til projekter, hvor der skal nørkles med detaljen. Det betyder ikke, at Mini Carver ikke kan tage fat og slibe større projekter. Her er nøgleordene nemlig effektivitet og alsidighed. Det er derfor, vi kan sige, at Mini Carver kan det hele.

Men der er mere…


Mini Carver har hele 6 forskellige hastighedsindstillinger fra 6000 til 18000 RPM. Den kan altså indstilles alt efter, hvad dit behov er. Bag den holdbare sliberondel sidder en gummibagside, som sikrer en robust og fleksibel slibning. Og så skal du ikke bekymre dig om et usundt arbejdsmiljø. Med den monterbare støvsuger bliver alt det slebne træ fjernet fra arbejdspladsen med det samme.


Arbortech nytænker måden at arbejde med træ

Da Arbortech introducerede deres ”woodcarver blade”, der kunne monteres på alle slags vinkelslibere, beviste de, at de kunne tænke nyt og innovativt. Det har holdt ved lige siden. Siden har de for eksempel nytænkt måden at slibe træ på. Har du før undret dig over, hvorfor alle slibemaskiner har flade slibeflader? Det kan være en hindring, når det, du skal lave, er mere rundt eller endda hult. Derfor har de udviklet den smarte Ball Gouge, der er oplagt til brug ved slibning af hule eller runde emner.


Ball Gouge er udformet som en kugle. Den er oplagt til at nå alle de små rum og steder, hvor en almindelig sliber ikke kan nå. Med Ball Gouge får du et præcist og kontrolleret resultat, der er nemt at opnå, selv når du arbejder i frihånd. Den lille kugle har en diameter på 30 mm og egner sig derfor til detaljeret og mere udfordrende slibearbejde.


Et komplet arsenal af værktøj til træarbejde

Arbortech laver ikke kun smart værktøj, der går forrest på markedet. Blandt deres samling af værktøj finder du alt, hvad du skal bruge til at komme godt i mål med dit træprojekt. En god finish er nemt at opnå med Arbortechs contour sander, der er udstyret med et fleksibelt slibehoved og en overflade, der arbejder med dig og dit træ. Med de mange forskellige slibeark med varierende størrelse korn, kan du nemt opnå lige netop det resultat, du går efter.


Arbortech har også alle de stykker tilbehør, du skal bruge til dine maskiner eller dit træprojekt. Det er blandt andet sliberondeller, klinger, olier, mejsler, skær og skruer som du finder lige her.