Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_153.jpg

Black Friday - Årets vildeste tilbud!

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S Dated: 17. november 2017

Black Friday er igen på trapperne og Dorch & Danola tilbyder også i år masser af værktøj og maskiner med ekstra rabat. Store besparelser på de fedeste produkter fra Festool, Bosch, Milwaukee, Makita, Carhartt og mange flere!

Siden 2005 har Black Friday været den mest travle shoppingdag i USA og i 2014 hoppede Dorch & Danola, som en af de første danske værktøjsbutikker og webshop med på vognen. Vi synes da heller ikke, at du skal snydes for alle de gode tilbud, så natten til fredag den 24. november kl. 00.01 kan du her på siden finde alle vores super tilbud. Men du skal være hurtig, da tilbuddene kun gælder i 24 timer.

Så elsker du også at spare penge på nyt værktøj, så kan du finde alle de gode tilbud Fredag den 24.11.2017 lige her!

Sæt kryds i kalenderen 24. november 2017

Black Friday er blevet en af årets nye store shoppingdag og som de forgangne år vil vi igen være klar med mange gode tilbud - henholdsvis online og i håndværkerbutikken i Odense. Til natteravnene starter vi Black Friday allerede natten mellem torsdag og fredag, så du fra midnat kan få adgang til de mange gode tilbud på www.dorchdanola.dk.

Du vil finde mange af vores populære varer og de største brands til en særdeles god pris. Så vil du gerne være i god tid med julegaveindkøbene, så udnyt chancen og få købt dine gaver til en særdeles fordelagtig pris. Fredag den 24. november 2017 er nemlig en oplagt mulighed for at købe nyt værktøj til dig selv eller starte indkøbet på de gode julegaver til familien, da du får ekstra meget for pengene.

Gå ikke glip af årets største shopping dag Black Friday d. 24. november - Shop Amok på dorchdanola.dk.

Bemærk - Tilbuddene gælder kun fredag den 24. november og så længe lager haves, efter først til mølle princippet. Priserne og alle produkterne er først tilgængelig den 24. november. Under Black Friday tager vi forbehold for pris- og afgiftsændringer, trykfejl, billedfejl og leveringssvigt.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en af de mange amerikanske traditioner, der for alvor har gjort sit indtog i Danmark og helt sikkert er kommet for at blive. Traditionen stammer tilbage fra 60´erne i Philadelphia, og som regnes for at være indledningen til julehandlen. Black Friday falder altid dagen efter Thanksgiving (4. torsdag i november). Selvom Black Friday som et shopping-fænomen faktisk har mere end 30 år på bagen, er det en tradition der bare bliver større og større for hvert år der går. Black Friday bliver også på dansk kaldet for Sort Fredag og er verdens største udsalgsdag, som bliver fejret med kæmpe udsalgstilbud på mange tusinde varer.

Inden for de sidste par år, har vi danskere taget begrebet til os og sidste år hoppede danskerne for alvor med på Black Friday bølgen. Det var tydeligt, da der blev slået rekord denne fredag i november med hele 4,5 millioner dankort transaktioner. Dette er det klart største antal i Danmark nogensinde og specielt nethandlen glødede, da mange webshops annoncerede med kæmpe besparelser.