Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_212.jpg

DeWalt rykker ind på hylderne hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder Dated: 28. februar 2022

DeWalt er nu landet på hylderne hos Dorch & Danola. Med deres ry for godt design og høj kvalitet er de med til at bidrage til, at vi fortsat kan tilbyde vores kunder det bedste værktøj på markedet. Derfor er vi glade for at byde DeWalt velkommen i butikken.


DeWalt rykker ind på hylderne for fuld kraft

Er du garvet inden for håndværkerfaget? Eller har du en far, der altid har sværget til det gule og sorte mærke? Så kender du formentlig allerede DeWalt, der har været på markedet i mere end 90 år. Blandt håndværkere er de kendt for deres stærke, kraftfulde, robuste og pålidelige maskiner. Og derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder elektriske maskiner fra endnu et kvalitetsmærke.

I butikken finder du en stor udstilling af mange af DeWalts populære maskiner og værktøj. Her kan du se, mærke og prøve maskinerne og få en fornemmelse af, hvilken kvalitet du står med i hænderne. Og så står vores medarbejdere selvfølgelig klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have om DeWalt.


Åbningstilbud

Vi vil gerne fejre, at DeWalt er kommet på plads i butikken. Og ingen fejring uden gaver og et godt tilbud. Derfor holder vi et stort åbningstilbud i forbindelse med DeWalts indtog i butikken og deres besøg den 11. marts.

Her kan du få fat i lækre maskiner til en ekstra god pris. Lige nu kan du i kampagnen på hjemmesiden se produkterne, der ændrer priser den 7. marts. Så hop ind og udse dig de maskiner, du ikke kan undvære og få fat på dem, inden de bliver udsolgt.