DeWalt - Mød Dewalt & se vores åbningstilbud - Priserne ændres den 7. marts

Kom og mød DeWalt den 11/3-2022

DeWalt Åbningstilbud - Kom og mød dem

DeWalt er rykket ind i butikken for fulde drøn. Det fejrer vi med et åbningstilbud og muligheden for at møde selveste DeWalt. 

Hvis du allerede kender DeWalt, ved du, at deres produkter er effektive og holder i meget lang tid. DeWalt er respekteret og kendt for deres professionelle maskiner til både dig, der har brug for stærke maskiner på dit arbejde og dig, der gerne vil have kvalitet til dine gør-det-selv-projekter. Med over 90 års erfaring i bagagen indenfor design, udvikling og produktion af stærke maskiner har DeWalt tilegnet sig et godt ry blandt professionelle- og hobbyhåndværkere.

Mød DeWalt i butikken den 11/3

Vi vil gerne fejre, at DeWalt er kommet på plads i butikken på Ove Gjeddes Vej 7. Derfor kan du den 11. marts 2022 møde DeWalt i butikken hos Dorch & Danola. Her kan du få en snak med dem om deres produkter, få rådgivning til dit næste køb og mærk hvordan ægte kvalitets føles i dine hænder.

DeWalt vil være at finde i butikken den 11. marts fra 11.00 - 14.00. Her vil de blandt andet tilbyde gratis frokost til alle kunder, der kommer på besøg. Og så kan du også få fingrene i et udvalg af DeWalt-produkter til en god åbningspris

Åbningstilbud på lækre produkter

I forbindelse med lanceringen af DeWalt hos Dorch & Danola vil vi gerne forkæle dig med lækre produkter til en god pris. Derfor kan du i vores åbningstilbud få fingrene i et udvalg af produkter fra DeWalt til en god tilbudspris, der ikke er til at stå for. 

Men vent ikke for længe! Der kan blive udsolgt. 

OBS: Tilbuddet gælder fra den 7.- 18. marts 2022 eller så længe lager haves. Priserne ændres den 7. marts til åbningstilbudspriser.

Læs mere
Læs mindre