Facebook Pixel
ekttt.jpg

Ekstra stærke priser på kvalitets værktøj og maskiner til industrien

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 17. maj 2016

Slå til nu! Frem til den 31. juli 2016 har vi hos Dorch & Danola hamret priserne på industriværktøj- og maskiner helt i bund.


Vil du gøre en udsædvanlig god handel på skærende værktøj, håndværktøj, måleværktøj og meget mere?


- Så skynd dig at læse vores spritnye Tilbudsavis Til Industrien 2016.


Tilbudsavisen er lige nu spækket med spændende industriværktøj til den kræsne håndværker.


I vores kampagneavis finder du populære mærker som:

TengTools
Luna
Limit
Norton
Ferax

Se Dorch & Danolas tilbudsavis med stærke priser på værktøj og maskiner til industrien

Get Organised 
- TengTools: Effektivitet, Lønsomhed og sikkerhed


Det svenske firma TengTools har over 30 års erfaring med fremstilling af værktøj. Værktøjet henvender sig til den kvalitetsbevidste håndværker og professionelle i industrien. TengTools fører over 2.500 forskellige slags værktøj og distribuerer til over 30 lande. Virksomheden er bedst kendt for sin udprægede ordensans og professionaltiet.


TengTools filosofi er nemlig, at orden er et dybtliggende menneskeligt behov og nøglen til succes. TengTools mission er at gøre din hverdag nemmere ved at skabe de bedste opbevarings-og organiseringsløsninger for værktøj.

Tanken er, at hvert værktøj skal have sin egen plads. Værktøjet skal indgå som en del af et organiseret system dvs. at alt værktøj passer perfekt i TengTools værktøjskasser, kufferter og vogne.

TengTools organiseringsmuligheder sikrer, at du aldrig glemmer dit værktøj og altid har fuld kontrol over det. Når du køber TengTools værktøj, så er det for livet. TengTools giver nemlig evighedsgaranti på dit værktøj.

Måleudstyr ud over det sædvanlige
- Limit: Præcision og kvalitet i fokus

Det svenske firma Limit har over 90 års erfaring med fremstilling og udvikling af professionelt måleudstyr. Limits ønsker at være markedsleder af måleudstyr inden for Europæisk industri.
I dag forhandler Limit et bredt udvalg af måleprodukter i over 25 lande.

Måleudstyret henvender sig til fremstillingsindustrien, service og vedligeholdelse samt bygge- og anlægssektoren fordelt på følgende kategorier:

Bygge/Laserinstrumente
Inspektion
Instrumenter til test af el
Vejning
Værkstedsmåleudstyr
Klima- og miljøinstrumenter
 

Limit er også det eneste mærke på markedet, der leverer produkter inden for alle segmenter af måleteknologi fx. laser, afstandsmålere, skydelære, micrometere, vinkler, profiler, multimetere, krydslasere og tilbehør.

Vi lagerfører en del af Limit's store program af måleværktøjer og Limit's tilbehør. Desuden udvider vi løbende sortimentet, så det netop matcher dine behov.

 

Er du blevet fristet, så læs mere om vores store industrisortiment på vores webshop eller besøg os i vores fysiske butik i Odense.


Vi glæder os til at rådgive dig!