Facebook Pixel
cc.jpg

Festool støvsuger - Din faste følgesvend

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 6. december 2017

Både inde og ude. Festool støvsugeren bør være din faste følgesvend, da et støvfrit arbejdsmiljø altid er aktuelt.

Det bør være en selvfølge for alle håndværkere at kunne arbejde støvfrit til hver en tid, uanset om arbejdet foregår inde eller ude. Hvem vil ikke gerne have tilfredse kunder, der anbefaler en til naboer, venner og familie? Det er sandsynligvis den billigste og mest troværdige markedsføring, der findes. Men derudover er der måske en endnu vigtigere grund.

Rene lunger, bedre resultater og myndighedskrav

Der er mange grunde til at arbejde støvfrit. Vidste du for eksempel, at stenstøv, der sætter sig i lungerne, aldrig forsvinder igen? Der er mange positive følger af at arbejde støvfrit med en støvsuger koblet til maskinerne, men den vigtigste er nok, at støvet suges op med det samme i stedet for at havne i dine lunger. Det giver desuden bedre resultater, fordi det betyder, at du ikke saver eller sliber i støvet, og endelig er der myndighedskrav, du skal leve op til. Myndighedskravene siger for eksempel, at man ved bearbejdning af kvartsstøv skal anvende en M-klassificeret støvsuger, og at man som arbejdsgiver altid skal opretholde et arbejdsmiljø, der er så støvfrit som muligt.

Og endelig – tilfredse kunder

Så hvis det hidtil har været naturligt at bruge Festool støvsugeren indenfor, er det måske også rimeligt at have samme tanke udenfor? Om ikke andet så for kundens skyld, for hvilken kunde vil have græsplænen fuld af spåner og støv efter et afsluttet arbejde, når fx træterrassen er færdig?

Både inde og ude. Et støvfrit miljø er altid aktuelt.

Rul i stedet for at bære.
Med Festool har du det
hele i ét system.

Festool Bluetooth som gør nytte

Den seneste innovation fra Festool gør det nemmere for dig at arbejde støvfrit, også med batteri maskiner. Ved at supplere med Bluetooth som kobling mellem Festool batterierne og Festool støvsugeren starter støvsugeren samtidig med, at du starter fx 18V akku rundsaven, og med en lille Bluetooth fjernbetjening monteret på slangen kan du også starte og stoppe støvsugeren fra slangen under rengøring.

Faceliftede Festool støvsugere

Festool Bluetooth-opgraderingen kommer som en del af Festools facelift til de større Festool støvsugere CTL/M/H 26-48 og omfatter også nye, glatte slanger, som nemt glider over alle kanter, T-LOC’s hurtigfæste til fastspænding af Systainers oven på støvsugerens top samt en ny kabelrulle, der gør det hurtigere at komme i gang med arbejdet. Har du en ældre Festool støvsuger, du vil opgradere? Perfekt, alle nyheder kan til købes og monteres på eksisterende Festool støvsugere.

Både til nye og eksisterende støvsugere

For at kunne arbejde med Bluetooth skal du bruge et Festool Bluetooth-modul, der monteres i støvsugerens ekstra stik, og et nyt Festool Bluetooth batteri, der fås som både 18V 5,2 og 6,2 Ah. De parres ved opstart, og derefter er det bare at gå i gang. Fjernbetjeningen medfølger i sættet med Bluetooth modulet.

Gemt under overfladen
Du har sikkert læst om forskellige støvsugeres beholdervolumen. Hvad du måske også har oplevet, eller hvad mange specifikationer glemmer at nævne, er hvor stor en del af den angivne beholdervolumen, der reelt kan bruges. Du ønsker formentlig at udnytte beholderen, til den er fuld, så du bruger så få filterposer som muligt.

Som en velindrettet bolig
Et cylindrisk filter optager en unødvendigt stor del af støvsugerens beholder. Et fladt filter er derimod smart placeret og meget kompakt i sit design, hvilket giver maksimal ladsudnyttelse. Det betyder helt enkelt færre ture til affaldscontaineren og færre poser, der skal smides ud.

Festool har kompakte filtre i sine støvsugere, og det giver maksimal pladsudnyttelse.

Næste gang du tager Festool støvsugeren med op på stilladset, kan du udnytte hele beholderen, så du slipper for irriterende ture ned til bilen for at tømme og hente
en ny pose.

Køb støvsugere hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola fører vi alle de store brands af industristøvsugere fra blandt andet Festool, Bosch, Makita, Metabo, Milwaukee og mange andre mærker. I vores brede tilbehørssortiment finder du også støvsugerposer, støvsugerfiltre, støvsugeslanger, rør og bøjninger, samt rengøringssæt specielt udviklet til håndværkeren. Du finder helt sikkert den bedste støvsuger, som lige passer til dine behov og støvklasser her på www.dorchdanola.dk.

Rene lunger og bedre resultater med støvfrie løsninger fra Festool
At arbejde støvfrit er meget vigtigere end du tror. Du holder dine lunger rene, du opnår bedre resultater og er du arbejdsgiver har du desuden også et myndighedskrav over for dine ansatte.

Hold lungerne rene
Stenstøv sætter dig fast i dine lunger og kommer aldrig der fra igen.

Få bedre resultater
Støvet suges op direkte hvor det skabes i stedet for at man sliber, borer eller saver i det. Resultatet bliver helt enkelt bedre.

Overhold myndighedskrav
Som arbejdsgiver har du et
myndighedskrav over for dine ansatte.