Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Festool industristøvsuger til fast lav pris hos Dorch & Danola

Festool producerer støvsugere CLEANTEC af høj kvalitet til professionelle brugere.

Nogle ting er lige så nødvendige som at trække vejret. For eksempel en god udsugning. Festool støvsugerne overbeviser med en høj sugeeffekt, høj kapacitet og et smart koncept. Festool laver også støvsugere til specielle opgaver som fx aluminium og asbest, der kan Festool også levere den rigtige støvsuger til opgaven.

Vi reparerer Festool støvsugere på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til Festool støvsugere.

Se vores store udvalg af Festool støvsugere CLEANTEC her.

Hvilken støvsuger skal du vælge til hvilken støvklasse?

Vælge den rigtige støvsuger og støvklasse til din arbejdsopgave. Det giver også et renere og sikrere arbejdsmiljø for dig, kollegaerne og kunderne.
Ifølge EU-reglerne skal industristøvsugere være mærket med L, M eller H (Lav, Medium eller Høj). Bogstaverne angiver, hvor høje grænseværdierne er og hvor meget støv, der bliver opfanget i filtrene.
De lovmæssige rammebetingelser for de forskellige støvklasser, er beskrevet i den internationale standard IEC 60 335-2-69.

Støvklasse L
Godkendt og beregnet til almindeligt og ufarligt støv, såsom husstøv og jord.
Festool CTL støvsugere

Støvklasse M
Godkendt til alle typer træstøv og skal bruges alle steder indendørs til støv fra spartelmasse, fyldemasse, lak, gips, cement, beton, fliseklæb og maling som fx latex- og oliemaling eller kvartsholdige materialer som fx sand og grus.
Festool CTM støvsugere

Støvklasse H
Godkent til støv med kræftfremkaldende og sygdomsfremkaldende partikler, støv med skimmelsporer, asbest, mineralske fibre, bitumen og syntetiske mineralske fibre som f.eks. glasuld.
Der er særlige krav til håndteringen af disse typer støv, bl.a. skal man bruge værktøj for at få adgang til filtrene, og poserne skal være af plast for at forhindre støvet i at trænge gennem posen, når den tømmes.
Festool CTH støvsugere

Få råd og vejledning til det rigtige køb for dig

Synes du, det kan være svært at vælge mellem de mange fede produkter? Og har du brug for hjælp til at finde lige netop det produkt, der passer til dine behov? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen eller på mail til at hjælpe dig med at lave det helt rigtige køb for dig.

Har du allerede styr på hovedrengøringen derhjemme, men mangler haven stadig en kærlig hånd. Så kan du med fordel udforske udvalget af de mange hække- og kantklippere fra Makita. Med en hækkeklipper vil din hæk med garanti stå snorlige.