Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm5_4.jpg

Festool støvsugere hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Festool Dated: 25. juni 2013

Støvsugere fra Festool

En støvfri og ren arbejdsplads er vigtigt for at beskytte sundheden og giver desuden et godt indtryk hos kunden samt er med til at sikre gnidningsløse arbejdsprocesser med præcise resultater. Dette kræver, at ikke kun slutrengøringen er grundig, men også at der er en effektiv udsugning direkte på elværktøjet eller trykluftværktøjet. Derfor har Festool allerede for mange  år siden optaget støvsugerne som en fast bestanddel af Festool systemet og udvidet dette konsekvent, fx med Festool specialstøvsugere.

De særlige Festool styrker ligger i den forbindelse ofte i detaljen. Fx ved de Festool typiske innovationer såsom slangedepot, som betyder, at der ikke længere er de besværlige kroge udvendigt på beholderen. SYS-Dock'en til tilkobling af Festool SYSTAINER eller andre SYSTAINERE af hensyn til bedre plads, mere orden og transport af værktøj og tilbehør. En Festool støvsugerslange optimeret til en diameter på 27 mm, som også opsuger omfangsrige materialer, men er langt mere fleksibel. Eller den trinløse sugekraftregulering og standard startautomatik af hensyn til hurtigt og støvfrit arbejde.

Festool's mål er: At bygge støvsugere, som gør afviklingen af arbejdsprocesserne hurtigere. Som er lette og robuste, med stor volumen, med kompakte mål. Festool støvsugeren sørger for, at arbejdsmiljøet er rent, både under og efter arbejdet.

Festool CTL MINI og MIDI


Festool støvsugerne MINI og MIDI er kompakte og lette. Disse argumenter gør støvsugerne CTL MINI og CTL MIDI til den perfekte hjælper ved monterings-, indbygnings-, eller renoveringsopgaver. Til arbejdet med elværktøj eller til slutrengøring i forbindelse med opsugning af støv eller vand.


Festool Støvsuger CLEANTEX CTL 26, CTL 36 og CTL 48

Festool støvsugerne CTL er kompakte og rummelige. Lette men også kraftfulde. Hvad enten Festool støvsuger CTL anvendes på byggepladsen eller på værkstedet. Takket være dens smarte beholdergeometri har CLEANTEX CTL støvsugeren stor kapacitet på trods af de kompakte udvendige mål. Med forskellige størrelser er der en rigtig variant til ethvert behov.

Festool støvsugerne passer til ethvert krav, CLEANTEX CTL fås til støvklasse L og CLEANTEX CTM til støvklasse M og kan udstyres individuelt med ekstra stikdåse (til konstant strøm eller med startautomatik), et trykluftmodul eller et modul til integration af energi-/udsugningsanordning (EAA). Pladsbesparende fladfilter som skiftes uden brug af værktøj. Festool CLEANTEX støvsugerne CTL er udstyret med en kompakt højeffektiv turbine med høj støvsugning. SYS-Dock til Festool SYSTAINER i størrelserne 1 til 5 og med slangedepot. Festool støvsugerposer er selvrensende og slidstærke, de robuste filterposer falder sammen, når støvsugeren slukkes, så støvet rystes af. Både Festool støvsuger CTL og CTM kan bruges til tør og våd opsugning ved brug af Festool vådfilter. Støvklasse L. Til støvklasse M hedder de CLEANTEX CTM 26, CTM 36 og CTM 48.

Festool støvsuger AUTOCLEAN CTL 26 AC, CTL 36 AC & CTL 36 AC-PLANEX

Festool AUTOCLEAN støvsuger CTL er løsningen mod tilstoppede filtre. Med automatisk filterrengøring og konstant, kraftfuld sugekapacitet, allerede hos basis-modellerne.

Festool AUTOCLEAN støvsuger CTL er udstyret med automatisk filterrengøring som holder filtret rent, så sugeeffekten er konstant høj. Rengøringsintervallerne kan indstilles trinløst, fra 15 sek. til 2 min. Korte intevaller ved store støvmængder, lange intervaller ved små støvmængder. Mellem de indstillede intervaller kan der til enhverv tid udløses en straksrengøring. Under rengøringen åbnes ventilen magnetisk. Undertrykket i beholderen trækker luft gennem filteret, fastsiddende støv løsnes og falder ned i beholderen.

Endvidere er Festool specialstøvsugeren CTL 36 AC-PLANEX udviklet til den ekstreme slibeydelse, som kendetegner Festool's girafsliberenPLANEX også kaldet langhalssliberen. Med værktøjsholder, robust, knækfast slange og låsespjæld ComfortClean som standard.

Festool AUTOCLEAN støvsuger CTL er med pladsbesparende højeffektive turbine, high-perfomance fladfilter, fuld kapacitetsudnyttelse af beholderen. Trinløs indstillelige rengøringsintervaller. Absolut ren, takket være affaldssækken, der fås som tilbehør, kommer man praktisk talt ikke i berøring med støv. Både Festool støvsuger AUTOCLEAN CTL og CTM kan bruges til tør og våd opsugning ved brug af Festool vådfilter.

Godkendt til støvklasse L. Til støvklasse M hedder Festool støvsugerne AUTOCLEAN CTM 26 AC, CTM 36 AC og CTM 36 AC-PLANEX. Festool støvsuger CTM opfylder som støvklasse M de krav, som stilles ved udsugning af mineralske spartelmasser of fyldematerialer.

Festool specialstøvsuger CLEANTEX CTH 26

Festool CTH 26 specialstøvsuger til farligt støv fx abest, skimmel, mineralsk fiberstøv, kadmium, bly, nikkel, zinkkromat. Med specialstøvsugeren CTH 26 fra Festool har kræftfremkaldende  og sygdomsfremkaldende støv ikke nogen chance. Med 99,995% filterafledningsgrad er selv skimmel- og asbestsaneringsopgaver eller bearbejdning af træ med farlig træbeskyttelsesimprægnering ikke noget problem for sundheden.

Festool specialstøvsuger CTH 26 er med SYS-Dock så SYSTAINERE nemt og hurtigt kan kobles til CTH støvsugeren. Med 2-lags sikkerhedsfilterpose som tjener til en støvfri bortskaffelse af det farlige støv. Festool CTH 26 har meget plads og stor kraft, takket være fladfiltret og den højeffektive turbine. Støvsugeren har trinløs sugekraftregulering og endvidere med antistatisk funktion. Festool specialstøvsuger CTH 26 kan bruges til tør og våd opsugning ved brug af Festool vådfilter. Godkendt til støvklasse H, dvs specielt til kræftfremkaldende og sygdomskaldende støv.

Alle Festool støvsugere er "Made in Germany" det garanterer for maskiner til de højeste krav.

 

Festool har et stort sotiment af tilbehør til deres støvsugere som fx rengøringssæt, vådfilter, støvsugerslanger, filtre, støvsugeposer mv. Se Festool's store tilbehørssortiment til støvsugere online på dorchdanola.dk.


Se udvalget af Festool støvsugere hos Dorch & Danola til rigtige gode priser. Dorch & Danola har det hele, find meget mere værktøj på dorchdanola.dk.