Facebook Pixel
ddm2_4.png

Finansiering af dit Festool værktøj hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Festool, Dorch & Danola A/S, Seneste nyheder Dated: 20. juni 2021

Festool FinansieringPLUS hjælper med at reducere og styre omkostninger til dit værktøj med et fast månedligt rate, der både dækker brug, reparation og tyveriforsikring. Dermed kan du koncentrere dig om andre kerneområder i din forretning. Med Festool FinansieringPLUS kan du finansiere fx fræsere, høvle, save, borehamre, boremaskiner, batterier og halvstationærere maskiner med leasing.

Festool FinansieringPLUS er ideel til dig som overvejer at finansiere med leasing. Du slipper for at binde kapital i en stor maskinpark og bruge tid på vedligeholdelse. Med Festool FinansieringPLUS får du i stedet en fast lav månedlig ydelse, hvor du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

Festool FinansieringPLUS

Rigtig mange håndværkere og virksomheder vælger at lease deres nye maskiner og værktøj, da der er nogle helt klare fordele. Nul træk på likviditeten, nul vedligeholdelse og nul uforudsete udgifter med Festool FinansieringPLUS.
Festools finansieringskoncept henvender sig til profesionelle håndværkere i Danmark - store som små håndværkerfirmaer. Festool FinansieringPLUS er en løsning, som inkluderer alt du behøver, når det gælder el-værktøj. Festool FinansieringPLUS aftalen er med tilhørende service som fx ny maskine ved tyveri og reparationsservice inkl. fri fragt, som indgår i alle 36 måneder. Det giver dit firma en unik mulighed for at anvende Festool værktøj eller opgradere værktøjet til en lav, fast månedsydelse (Faktureres kvartalsvis).

En god aftale
Få Festool værktøj til en fast månedlig ydelse og reducer dine omkostninger. Med Festool FinansieringPLUS er finansieringsperioden altid på 3 år, hvor den månedlige betaling, der falder kvatalsvis, er fast i alle månederne.

Belaster likviditeten mindre
Nu er det slut med tunge afskrivninger i regnskabet, da Festool FinansieringPLUS gør det muligt at finansiere Festool kvalitetsværktøj fra øverste hylde uden store engangsinvesteringer. Efter finansieringsperioden på de 36 måneder frikøber du værktøjet til en lav restværdi på 3 procent og kan have glæde af værktøjet i mange år efter. Eksempelvis vil man for leasing af Festool værktøj for DKK 30.000,- skulle betale DKK 975,- om måneden i 36 måneder og derefter købe værktøjet fri for DKK 900,- (3 % af DKK 30.000,-).

Stolte håndværkere
Med Festool FinansieringPLUS har arbejdsgivere landet over nu mulighed for at give deres medarbejdere noget af branchens bedste værktøj, og dermed følger også stolte håndværkere.

Kontrol over dine omkostninger
Ingen uforudsete udgifter med Festool FinansieringPLUS. Der er mange fordele for håndværkere ved at benytte sig af Festool FinansieringPLUS, for ikke nok med at det økonomisk bliver lettere tilgængeligt at anvende noget af markedets bedste værktøj, får man i finansieringsaftalen også gratis reparation. Og bliver værktøjet stjålet, bliver det erstattet mod en mindre selvrisiko. Der er altså ingen uforudsete udgifter ved FinansieringPLUS og dermed lettere at budgettere. Det er dog en betingelse at maskinerne bliver registreret til All-inclusive garantien via din MyFestool konto.

Nysgerrig på Festool FinansieringPLUS?
Er du blevet nysgerrig om Festool FinansieringPLUS måske er noget for dig og gerne vil se hvilke Festool maskiner du kan finansiere, så kan du bladre i Festool FinansieringPLUS brochuren som også indeholder mange forskellige færdige pakkeløsninger. Du kan også finde eksempler på månedsydelse, på en del af Festools maskiner i Festool FinansieringPLUS brochuren.

Dorch & Danola er autoriseret Festool forhandler og vil selvfølgelig være behjælpelig med, at skræddersyg en god løsning for dig. Kontakt Dorch & Danola hvis du har spørgsmål på telefon 66 15 50 40 eller på mail [email protected].

Dorch & Danola tilbyder Festool Business Lease i samarbejde med leasingselskabet Grenkeleasing Aps, som håndterer økonomien bag Festool Business Lease. Når du leaser dit Festool værktøj, er det finansieringsselskabet (Grenkeleasing Aps), som ejer værktøjet, og som efter indgåelse af aftale, overdrager brugsretten til din virksomhed. Minimumskøb af Festool værktøj for DKK 3.500,- ekskl. moms før at en leasing kontrakt kan oprettes.

Bemærk - Det er kun virksomheder med et CVR-nr. der kan benytte sig af Festool Busines Lease konceptet og bliver kreditgodkendt af Grenkeleasing Aps.

Vi skriver ikke noget med småt
- El-værktøj til en fast lav månedsydelse.
(Ydelserne opkræves hvert kvartal)
- Oprettelse af en leasingaftale koster DKK 0,-.
- GRATIS fragt på Festool FinansieringPLUS værktøjet.
- Fri reparationsservice i 3 år inkl. sliddele.
- Reparationer afhentes og leveres GRATIS med UPS.
- Tyveriforsikring indgår i 3 år.
- Køb af værktøj efter leasingperioden til en lav restværdi (3 %).

Derfor bør du vælge Festool FinansieringPLUS i stedet for at købe kontant!

Hjælper med til at opretholde likviditeten
Festool FinansieringPLUS er skånsom over for egenkapitalen og styrker kreditværdigheden i forhold til din egen bank, for effektivt værktøj og udstyr har sin pris. Det koster likviditet og mange forhandlinger om banklån eller leverandørkreditter. Finansiering via leasing forringer derimod ikke din kreditmargen hos finansielle tjenesteydere og belaster heller ikke din regnskabsbalance. Udstyret forbliver jo finansieringsselskabets (Grenkeleasing Aps) ejendom. Det betyder i modsætning til hvad der gælder ved køb, at forholdet egenkapital/balancesum og egenkapital/aktiver ikke forringes. Samlet set betyder det: Du har adgang til det bedste værktøj på markedet, samtidig med at du forbedrer din kreditværdighed og nøgletallene i dit regnskab og dermed din virksomheds rating.

Gør større investeringer mulige på et tidligere tidspunkt
Små rater erstatter høje købspriser. For ofte kræver udviklingen af forretningen, at der skal anvendes nyt eller mere værktøj. Hvis du ønsker at få succes med din virksomhed, bliver du nødt til løbende at investere i nyt værktøj eller maskiner. Men det binder kapital. Løsningen kan være Festool FinansieringPLUS, der i kraft af de små månedsrater, kan du netop investere i nyt værktøj eller maskiner, når du har brug for det.

Stolte medarbejdere
Festool FinansieringPLUS, gør det muligt at anvende markedets, måske mest, eftertragtede værktøj på en rentabel måde. Det giver stolte og tilfredse medarbejdere, hvilke kan være med til at skabe større arbejdsglæde og bedre resultat.

Fri fragt tur/retur
Reparationsservice, som bestilles enkelt på Festools hjemmeside har fri afhentning til Festools værksted og fri returfragt til din bemandede firmaadresse.

Frikøb til lav anskaffelsespris
Efter 36 måneder købes værktøjet ud til en lav restværdi, hvilket giver optimal totaløkonomi også efter finansieringsperioden. Hvor du som håndværker kan forsætte med, at have glæde af værktøjet i mange år efter.

Giver planlægningssikkerhed
Det betaler sig at finansiere værktøj og maskiner. Årsag: Du betaler først, når værktøjet i din virksomhed begynder at tjene sig selv ind. I stedet for høje anskaffelsesomkostninger, der skal indhentes lidt efter lidt, ledsages dine regelmæssige leasingrater af det udbytte, der opnås, mens og i kraft af at du bruger udstyret. Det udvider lige fra starten dine investeringsmuligheder. Oveni fordelen ved pay-as-you-earn kommer planlægningssikkerheden. De konstante leasingrater er en udgiftspost i din virksomhedsplanlægning, der kan beregnes fast forud.

Lav, fast månedsydelse
Ingen uventede udgifter og dermed enkelt at budgettere og planere. Den faste månedsydelse, gør det enkelt at inkludere værktøjsomkostninger i egen fakturering.

Gratis reparation
Gratis reparationsservice i 36 måneder, inklusive sliddele og arbejdstimer. Maskinerne repareres selvfølgelig af Festools egne teknikere og med originale reservedele.

Tyveriforsikring
Ny maskine ved tyveri indgår i 36 måneder. Selvrisiko pr. maskine inkl. moms DKK 1.125,- og 9.250,- for SYS-PowerStation.

Hvilke fordele er der kort sagt, egentlig ved at lease sit værktøj?

- Undgå at binde kapital i aktiver.
- Del betalingen af dine maskiner op i 36 mdr.
- God likviditet, så du kan bruge dine penge på din forretning.
- En glad revisor og mulighed for hurtig afskrivning.
(Løbende skattemæssig driftsudgift i stedet for en stor anlægsinvestering)
- Kun 3% i restværdi på alle Festool FinansieringPLUS aftaler.
- Ingen udbetaling og etableringsomkostninger.
- Bevar den fulde brugsret over aktivet.

FAQ
Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring Festool FinansieringPLUS.