Facebook Pixel
ddm1_21.jpg

Fokus på Festool støvsuger CTM 26 AC

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 6. december 2017

Festool støvsuger CTM 26 AC har fået et facelift og er nu bedre end nogensinde før. Du kan nu arbejde i et støvfrit miljø, uanset om arbejdet foregår inde eller ude.

Det er nu lettere end nogensinde før at arbejde støvfrit med CTM 26 AC støvsugeren. Den nye støvsugerslange med glat udvendig flade sikrer smidige processer og overbeviser med en øget sugeeffekt. Praktiske detaljer på støvsugerne hjælper med at holde orden og øger tempoet. Samtidig er den innovative Festool Bluetooth teknologi ideel, når der gøres rent indimellem eller arbejdes med akku-værktøj.

Alt dette kombineret med populære highlights gør Festool støvsugeren CTM 26 AC endnu mere effektivt og komfortabelt – den bedste støvsuger i system nogensinde. Og kun det bedste er godt nok, når det gælder dit helbred og din succes.

Bare praktisk

Med den nye Festool CTM 26 AC støvsuger gør du et godt indtryk på kunden. Med T-LOC forbindelsen kan du fastgøre dine SYSTAINERE på det nye topdæksel i løbet af nul komma fem. Sådan forvandler du din Festool støvsuger til en kompakt arbejdsplads, du har alle arbejdsmaterialer klar og kan starte med det samme – takket være ny klapmekanisme uden besværlig afrulning af ledningen.

Forstærket topdæksel
Nyt forstærket topdæksel, sikre en stærk forbindelse med T-LOC Til sikker sammenkobling af SYSTAINER, SORTAINER og SYS-ToolBox.

Fuld kapacitetsudnyttelse
Den gennemtænkte beholdergeometri og det pladsbesparende fladfilter giver Festool støvsugerne en nettokapacitet, som næsten svarer til bruttokapaciteten.

Slangedepot
Beskytter støvsugerslange og ledning mod beskadigelser. Den oprullede støvsuger-slange i depotet muliggør kompakt og nem transport.

Hurtig kabeloprulning
Den nye kabeloprulning gør det hurtigt at rulle ledningen op. Ledningen tages ud i en håndevending med den smarte klapmekanisme, uden at skulle rulle ledningen ud.

Står der hvor du vil have at den skal stå
Tryk enkelt bremsen ned med foden.

Våd- og tørstøvsuger
Vådsugning, ikke noget problem med CTM 26 AC. Alt du skal gøre er at skifte til et våd filter for at beskytte støvsugeren.

Automatisk filterrengøring med AUTOCLEAN
Mindre rengøringsarbejde med konstant sugeeffekt. Den automatiske rengøring AUTOCLEAN erstatter den manuelle rengøring af hovedfilteret på støvsugeren. Rengøringsintervallerne kan indstilles trinløst og individuelt og giver en jævn høj sugeevne.

Rul i stedet for at bære
Nem transport, mere orden og uendelig fleksibel. Sikker fastgørelse af SYSTAINER, SORTAINER og SYS-ToolBox på topdækslet med T-LOC.

FlowDetect
Sundhedsbeskyttelse: Kontrol af volumengennemstrømning overvåger den minimale luftgennemstrømningshastighed på 20 m/sek og afgiver en advarsel, hvis denne værdi underskrides.

SERVICE all-inclusive
Registrer værktøjet, og nyd godt af alle fordelene ved Festool SERVICE all-inclusive.

Udnytter hele beholderen
Festools støvsugere har altid fladfilter, for at du skal kunne udnytte hele beholderens volumen.

Antistatisk funktion
CTM 26 AC støvsugeren er med antistatisk funktion, som modvirker statisk elektricitet og ubehagelige stød ved betjening af maskinen.

Smidig støvsugerslange

Glat, elastisk og ekstrem robust. Festool støvsugerslange overbeviser med en bedre håndtering og længere levetid. Slangen glider hen over enhver kant og sørger med sin koniske geometri, for en øget sugekapacitet.
Smart ekstrafordel: Start- og slutstykkerne kan forbindes med hinanden med Festool's CLEANTEC udsugningsmuffe – enten for at sikre en ren transport eller forlænge støvsugerslangen.

Glat udvendig flade
Så slangen glider perfekt hen over enhver overflade eller kant – den ekstremt robuste, glatte udvendige flade beskytter den elastiske støvsugerslange indvendig. Ideel til arbejde med Festool føringsskinnen.

CLEANTEC udsugningsmuffe
Med bajonetlukning til sikker forbindelse af værktøjet med støvsugerslangen og ved behov også til forbindelse af to støvsugerslangers start- og slutstykke, så man får en lang slange.

Praktisk til ren transport
Slangens start- og slutstykke kan stikkes ind i hinanden ved transport – på den måde bliver eventuelle støvrester sikkert i slangen.

Konisk geometri giver bedre sugekapacitet
Dermed reduceret friktion, øget luftstrøm, bedre udsugning og hurtigere arbejdstempo.

Værd at vide
Den nye, glatte Festool støvsugerslange leveres fra 01.01.2018 sammen med alle Festool støvsugere (dog ikke CT 17, CTL/CTM 36 AC LHS og CTL/CTM 36 AC PLANEX) og kan fås som tilbehør i forskellige længder og diametre.

Kommunikativ støvsuger

Kombinationen af Festool Bluetooth modtagemodul på din støvsuger og Bluetooth fjernbetjening på støvsugerslangen sparer dig for at gå hen til støvsugeren. Støvudsugningen kan startes med fjernbetjeningen direkte på slangen. Ideelt til mindre rengøringsarbejde indimellem. Og det er ikke alt – med Festool Bluetooth batteriet starter modulet også udsugningen på støvsugeren, når du tænder for akku værktøjet. Så når du arbejder med Festools 18V akku maskiner, får du glæde af hele Festool støvfri-systemet.

Bluetooth-teknik
Festools nye og gamle støvsugere CT 26, 36 og 48 kan udstyres individuelt med Bluetooth-modulet – du behøver kun at få modulet installeret i et ledigt slot på Festool støvsugeren.

Bluetooth modul
Støvsugeren kan så betjenes med fjernbetjeningen på støvsugerslangen og starter automatisk, når Festool akku-værktøj med Bluetooth batterier startes.

Praktisk til ren transport
Slangens start- og slutstykke kan stikkes ind i hinanden ved transport – på den måde bliver eventuelle støvrester sikkert i slangen.

Bluetooth batterier
Kommunikerer med Bluetooth modulet på støvsugeren – og sørger for, at støvsugeren starter automatisk, når du tænder for et akku værktøj.

SERVICE all-inclusive
Registrer værktøjet, og nyd godt af alle fordelene ved Festool SERVICE all-inclusive.

Bare perfekt i system

Festool støvsugere er en integral del af systemtanken: Hvad enten du arbejder på byggepladsen eller værkstedet, der er tale om grove spåner eller fint støv, store støvmængder eller rengøring indimellem – Festool leverer støvsugere til ethvert anvendelsesformål og enhver støvklasse. Selvfølgelig kompatibel med alt Festool elværktøj, akku maskiner og trykluftværktø,j og integreret i et komplet system af tilbehør og forbrugsmateriale. Udviklet med smarte detaljer til effektivt arbejde, ekstrem robusthed og maksimal levetid. Sidst men ikke mindst er Festool støvsugerne selvfølgelig også udstyret med Festool SERVICE all-inclusive pakken.

Testet, kontrolleret og godkendt
Uanset hvilken type støv og hvilken mængde støv der er tale om: Festool har den passende støvsuger til støvklasse L, M og H og også en specialstøvsuger til brændbart og eksplosivt støv. Med en beholderkapacitet på 4,5 l til 48 l, til el- eller trykluftværktøj og med eller uden automatisk hovedfilterrengøring AUTOCLEAN.

STØVKLASSER
Støvklasserne er afgørende. De angiver egnetheden til de enkelte støvtyper og fastsatte arbejdspladsgrænseværdier (OEL). Og de definerer, hvilken afledningsgrad de pågældende filtersystemer skal kunne yde.

Støvklasse L
Almindeligt og ufarligt støv såsom husstøv og materialer som f.eks. jord OEL > 1 mg/m³.
Afledningsgrad filtersystem > 99 %


Støvklasse M
Alle typer træstøv samt støv fra spartelmasse, fyldemasse og lak, gips, cement, beton, fliseklæb og maling OEL ≥ 0,1 mg/m³.
Afledningsgrad filtersystem > 99,9 %


Støvklasse H
Kræftfremkaldende støv, støv med kræft- og sygdomsfremkaldende partikler samt støv med skimmelsporer, asbest, blyholdigt støv, mineralske fibre, bitumen og syntetiske mineralske fibre som f.eks. glasuld OEL < 0,1 mg/m³.
Afledningsgrad filtersystem > 99,995 %