Facebook Pixel
ddm1_91.jpg

Fokus på Festool SYSLITE KAL II arbejdslamper

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 23. september 2014

Fordele ved Festool arbejdslamper SYSLITE KAL 2

Festool SYSLITE arbejdslampe KAL II giver nu et kraftigere lys og en større fleksibilitet. Festool arbejdslampe giver et fremragende belysning takket være 12 højeffektive LED dioder. Festool arbejdslampe lyser i længere tid takket være det højtydende Li-ion batteri på 7,2 V og 2,9 Ah, du kan også tilslutte alle Festool's batterier for endnu længere lystid.

Anvendelsen er nu endnu mere fleksibel takket være de mange opstillingspositioner og fastgørelsesmuligheder. Festool magnetfoden med kuglehoved, gør det muligt at fastgøre Festool SYSLITE til metalliske overflader eller, takket være standard stativgevindet, fastgøre den på et standard kamerastativ. Magnetfoden kan også fastgøres med en tvinge på ikke metalliske overflader.

Med Festool arbejdslampe SYSLITE er du fri for kabler, kompakt design, altid klar til brug. Arbejdslampen er lavet i brudsikkert hus af stød- og slagfast aluminium.

Produkt detaljer for Festool arbejdslampe SYSLITE KAL II

Arbejdslampe med enorm bred spredningsvinkel på 170 grader
Med SYSLITEN får du en homogen overfladebelysning som gør mørke områder til arbejdsområder. Huset anvendes som reflektorflade. Til sammenligning: Lommelygter opnår 5 grader og almindelige arbejdslamper 30 grader.

Enestående lyseffekt med SYSLITE
Nu med 12 fremfor 6 LED lysdioder, giver SYSLITE KAL II øjeblikkelig hvidt lys, tæt på dagslys. Tryk på den store tænd/sluk knap for at skifte imellem intensiv eller nedtonet lys for et blændefrit arbejde.

Fleksible opstillingspositioner
Forskellig vinkel på hver side derved er det muligt at tilpasse spredningsvinklen, arbejdslampen har også en universal krog til ophængning og standard stativgevind for at blive en stativlampe.

Op til 6 timers belysning
Festool's 2,9 Ah lithium-ion batteri lyser 20% længere end det gamle 2,6 Ah batteri. Udover det interne batteri, kan alle Festools batterier tilsluttes hvilket giver op til 6 timers belysning.

Uden ekstra batteri tilsluttet, kan Festool arbejdslampe SYSLITE KAL II placeres parallelt på overfladen. Arbejdslampen har indbygget nødlysfunktion, i tilfælde af strømafbrydelse og SYSLITE er tilsluttet elnettet lyser den stadig (kan aktiveres).

Festool magnetfod
Magnetfoden har en holdekraft på 18 kg på stålmaterialer. Kuglehovedet kan også fastgøres til ikke metalliske overflader med en Festool skruetvinge.

Energiforsyning sat i system
Integreret 7,2V med 2,9 Ah lithium-ion batteri.
230V ladekabel.
12-24V ladekabel.

Tekniske data
Pære  12 x 1,5 W
Luxtal (gennemsnitlig måleværdi på 1m²)  133
Lystid (indbygget batteri) 1./2. trin  290/110 min
Batterikapacitet Li-ion  2,9 Ah
Opladningstid Li-ion  200 min
Tilladt driftstemperaturområde  -5/+ 55 °C
Drift med eksterne Festool batterier  12-18 V
Krogåbning  40 mm
Gevindmål stativ  1/4 “
Mål (L x B x H)  80 x 100 x 150 mm
Vægt (uden eksternt batteri)  0,7 kg

Tilbehør
Magnetfod med kuglehoved til fastgørelse på metalliske overflader 499814.

 

Stort udvalg af Festool
Dorch & Danola har et stort sortiment inden for blandt andet Festool elværktøj og arbejdslamper.
Derfor er dette stedet du skal kigge forbi, hvis du leder efter nyt elværktøj til værkstedet.
Der stiles efter en meget høj kvalitet hos Dorch & Danola og brugervenlighed. Samtidig kan du kan finde elværktøj og arbejdslamper til en god pris her.
Du kan læse meget mere om de forskellige produkter på dorchdanola.dk, så klik ind og køb her din nye arbejdslampe SYSLITE KAL II eller andet, du vil ikke fortryde det.