Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Festool SYSLITE - enesående LED arbejdslamper og arbejdslys
Høj lysstyrke, mobilt og er helt ideel til forskellige arbejdspositioner. 
 
SYSLITE er fleksible og kan opstilles eller ophænges i helt op til 5 forskellige positioner, der gør det muligt at få belysning i enhver arbejdspositoin. SYSLITE giver lys i enhver vinkel op til 6 timer nonstop. 
 
Huset er af brudsikkert, stød- og slagfast trykstøbt aluminium, der er robust nok til enhver byggeplads. Desuden giver den belysning på store områder og ikke kun små overflader, der sikrer belysning i alsidige arbejdspositioner.
 
Festools arbejdslampe SYSLITE er den ideelle, kompakte og robuste arbejdslame til belysning i alle arbejdssituationer. SYSLITE er udviklet efter samme høje krav, der også bliver stillet til Festool maskinerne og er dermed af højeste kvalitet. Med en Festool arbejdslampe får du en fremragende belysning til arbejdet i enhver arbejdsposition. SYSLITE LED arbejdslamper sikrer dig en kraftfuld og effektiv belysning, som med garanti vil lyse enhver arbejdsopgave op. Festool arbejdslamper er nemme at håndtere og have med fra opgave til opgave.   


Vi reparerer Festool arbejdslamper SYSLITE på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til Festool arbejdslamper SYSLITE.
Læs om vores værktøjsreparation af værktøj her


Se vores udvalg af Festool arbejdslamper herunder.